03. oktober 2024

Nedtakt: overbevisende sejr på det orange halgulv…

Der var ingen slinger i valsen onsdag aften, da vi tog sæsonens fjerde sejr af ligeså mange mulige i kvindeligaen, og hvor vi ramte et højt teknisk niveau.

Vi starter kampen med at brænde et skud, men derfra buldrede vi afsted. Der var gode redninger fra Althea i målet, altimens forsvaret tog den rigtige højde, så hun fik gode arbejdsbetingelser. Det betød kontramuligheder. Dem udnyttede Elma Halilcevic og Malin Aune til perfektion, hvor sidstnævnte elegant lobbede bolden ind til 0-5 efter 5 minutter. Det lignede en gameplan, som blev udført til U.G. og først efter 6 minutter fik Skanderborg deres første mål. Der var rent ud sagt “klasseforskel”, og selvom Thale Deila havde brændt hendes to første skud, så holdt det hende ikke fra, at smadre to kanonmål ind og gøre det til 2-11 efter 11 minutter, mod et rådvildt Skanderborg-hold, der især havde det svært fysisk. Efter 15 minutter havde vi ikke lavet én teknisk fejl, hvor Skanderborg havde lavet syv. Det blev definerende for første periode i 1.halvleg. Ligesom Althea Reinhardts 40% gjorde forskellen. Skanderborg gik over i en 7 mod 6 og det gav os lidt sværere arbejdsbetingelser. Skanderborg fik held med at finde stregen og vi fik færre kontrastød. Derfor kom Ragnhild Valle Dahl og Clara Skyum Thomsen på banen til at give lidt til distancen, og det gav pote. Tre hurtige mål og så var vi foran 9-18 efter 24 minutter. Mod pausen sniger der sig flere fejl ind, og den ro vi havde haft i 1.halvleg forsvandt en smule. Det gjorde at Skanderborg kom en my tættere på, og vi går til pause foran 13-21.

Blandt fansene var der tilfredshed at spore, hvis man hørte på spillerne, så var der stadig en masse detaljer der skulle rettes til. Det betød tilbage til det offensive og aggressive forsvar, og lukke sammen i midten, så deres 7 mod 6 blev udfordret. Det lykkedes, og med tre Mie Højlund kasser i streg kom vi godt fra land, med 15-25 efter 35 minutter. En hæmsko i denne sæson har været de tekniske fejl. Det var ikke tilfældet i Skanderborg, men i den efterfølgende periode brændte vi for meget. Vi havde heldigvis skabt os selv et godt hul, men skarpheden var for lav, selvom spillet, timingen og kombinationerne sad. Det blev en kamp, hvor man, måske, ikke var så meget i tvivl om udfaldet, og derfor blev det hurtigt en masse målbytteri. Yara ten Holte var kommet ind i målet og fik fint fat, med 3 redninger på 6 forsøg. Drivkraften offensivt var, Clara Skyum Thomsen, og med en knivskarp assist satte hun Anna Grundtvig til vores 16 kontrascoring, og dermed 22-33 efter 51 minutter. I slutfasen løber vi fra Skanderborg. Med utroligt få tekniske fejl (5), og en masse kontramål får vi afsluttet kampen godt, og vinder stensikkert 26-39 på det orange halgulv.

Topscorer for Odense Håndbold blev Clara Skyum Thomsen med 8 kasser!

Piger drager en tur Kristiansand, hvor de møder Vipers i EHF Champions League før end at der venter to kæmpe opgør i Sydbank Arena, når Team Esbjerg og Raid Bucuresti kommer besøg. Vi har brug for ALLE, så skynd dig at find jeres billetter her!