20. marts 2024

Nedtakt: muren i målet stod i vejen for Horsens…

Den mur hed Althea Reinhardt og hun havde besluttet sig for, fuldstændigt at lukke målet af, så Horsens ikke kom i nærheden af point.

Fra lægterne kunne man høre +1900 tilskuere varme hallen godt op, men det var ikke helt samme effekt det havde på banen. Vi starter kampen sløvt. Der er for lidt tempo offensivt såvel som defensivt, og Horsens Mayassa Pessoa får gode betingelser i målet, hvor vi omvendt brændte for meget. Et norsk samarbejde mellem Thale og Maren betød scoring og en stilling på 6-6 efter 9 minutter. Det blev ikke mærkbart bedre og vi sled med tingene. Noget der har kendetegnet den seneste periode var en stærk defensiv, men den havde svært ved at komme i gang. Det var ikke fordi offensiven var bedre. 8 mål på 17 minutter er ikke prangende og med to brændte straffekast, så var det tydeligt at vi havde små problemer. Thale Rushfeldt Deila var dog en drivkraft offensivt og kunne med sit tredje mål gøre det til 8-9 efter 18 minutter. Herefter kom Althea Reinhardt på banen og med sine 85%, så var hun i høj grad medskyldig i, at vi kunne tage vores første føring efter 21 minutter, 11-9. Herefter kom en periode, hvor spillet blev lidt bedre. Althea stod stadig helt suverænt og Mie satte sig igennem offensivt. Vi kunne dog ikke slippe af med Horsens, som havde en velspillende Mayassa Pessoa på mål. Vi går til pausen foran 14-12 i en halv lunken halvleg.

Det forblev en rodet kamp efter pausen og vi havde virkeigt svært ved at finde rytmen. Det var for det meste individuelle præstationer der gav målene og så Althea i målet, som stod på 70% efter 35 minutter, helt magisk! Som kampen skred frem, og redningerne blev flere, så begyndte vi at løbe fra Horsens. Vi fik bedre gang i kontraspillet og særligt Helena Elver var træfsikker på gennembrudene, og efter 42 minutter kunne hun med sit fjerde mål gøre det til 23-17. Ragnhild Valle Dahl havde også fået indstillet sigtekornet og to gang inden for kort tid smadrede hun bolden i kassen. Det begyndte mere at ligne den kamp man havde forventet. Vi stod godt defensivt, løb en masse kontra, med et hårdtkæmpende Horsens-hold efter os. Især Horsens 7 mod 6 spil gjorde ondt på dem, hvor især Maren Aardahl udnyttede de “gratis” muligheder, 29-24 efter 51 minutter. Det blev meget sådan lidt som hele kampen havde forløbet de sidste 9 minutter, men det ændre ikke på at vi vinder 33-27, og ender i pulje 2 med: Ikast, København og Viborg.

Topscorer for Odense Håndbold blev Dione Housheer med 6 mål!

Vi ender i pulje 2, hvor vi skal møde: Ikast, Viborg og København henholdsvis én gang hjemme og ude. Vi håber at se så mange af jer, så vi atter kan få fyret op under Sydbank Arena. Spilledatoer følger i løbet af de kommende dage.