23. august 2024

Nedtakt: med Helena Elver…

Det var ikke mange brikker Ole Gustav Gjekstad havde at bytte med i dagens træningskamp, men hvad gør det når man vinder 17-34 over Borussia Dortmund Handball.

Louise Burgaard, Andrea Aagot Hansen, Elma Halilcevic, Mie Højlund, Nikita van der Vliet, Anna Grundtvig, Andrea Nørklit Jørgensen og Althea Reinhardt var alle fraværende til dagens kamp. En kamp der også bød på uofficiel debut til Clara Skyum Thomsen, der gjorde sig meget flot bemærket med 5 mål og en stribe af assist. Helena Elver og Ragnhild Valle Dahl deltes om venstre fløjen, og så havde Yara ten Holte sat det helt store plankeværk op i målet. Alt i alt en fortrinlig træningskamp, hvor man så småt begynder at kunne se rytmen, og en slagkraftig defensiv, trods de mange afbud.

Helena Elver hæfter sig ikke meget ved resultatet, men mere følelsen, hvor Helena følte der var godt flow og god sammenhæng i tingene.

“Jeg tror mest det er følelsen vi går fra banen med der betyder noget. Det er selvfølgelig altid dejligt at vinde, men cifrene betyder ikke så meget. Jeg syntes det var dejligt at få Clara med ind på holdet, så vi kan begynde at rykke på nogle ting og det syntes jeg så rigtig fint ud. 

I forhold til spørgsmålet om de fraværende spillere og dets betydning for Claras’ mange kampminutter var Helena ret klar i mælet.

“Jeg tror egentligt alle er glade for at spille så mange minutter som muligt. Vi vil gerne have haft alle med, men vi prøver at fylde ud og gøre det så godt som muligt. Grundlæggende handler det mest om gentagelser på nuværende tidspunkt og så er det gavnligt at alle får så mange minutter sammen, efter en lang sommerpause. 

Jeg syntes faktisk ikke at Storhamar-kampen var så dårlig. Jeg syntes vi rammer mange fine ting, og jeg gik hjem efter kampen og syntes det så fint ud. I dag bliver det mere rodet fordi Dortmund spiller meget offensivt forsvar, og det skulle vi lige finde ud at håndtere, men langt hen ad vejen rammer vi en masse ting. Så er der helt sikkert også ting vi skal arbejde på, men vi er trods alt ikke så langt i preseason endnu.” 

Derudover, så glæder Helena Elver sig til at fløjspillerne er klar igen.

“Når man er 0 på 2, så har man ikke en fremtid som venstre fløj haha.” 

Målscorer for Odense Håndbold:

  1.  Malin Aune – 9 mål
  2.  Maren Aardahl & Clara Skyum Thomsen – 5 mål
  3.  Ragnhild V. Dahl & Lysa Tchaptchet – 4 mål
  4. Thale Deila & Helena Elver – 3 mål
  5. Helene Fauske – 1 mål

Næste træningskamp for Helena Elver & Co. er på tirsdag, når vi 18:30 tørner sammen med SønderjyskE Håndbold i Gauerslund. Hvis du som så mange andre gerne vil se Helena Elver og alle de andre udfolde sig i Sydbank Arena, samt få en masse fordele, så find de sæsonkort eller abonnement her!

//Odense Håndbold

Del: