29. oktober 2023

Nedtakt: magtdemonstration i imponerende kulisse…

I en imponerende kulisse tager vi et vigtigt stik i EHF Champions Leagues’ gruppe a, hvor vi efter pausen stak fuldstændigt af og knuste Bietigheim i en sand magtdemonstration.

Starten på kampen var intens og hektisk som forudset. Et næsten fyldt Sydbank Arena var med til at sætte rammen, og man kunne mærke på spillerne at der virkeligt var noget på spil. I forsvaret havde Maren og Nikita rigtig godt styr på deres skytter og når de en enkelt gang ikke havde, så tog Yara ten Holte flot over. Det var en kamp som var præget af en del nervøsitet, og det betød en stilling på 7-5 efter 10 minutter. Herefter fulgte en mere rodet periode, hvor der kom en del udvisninger, og det brød rytmen. Spillerne fik lov at spille fysisk og så alligevel ikke. Vi fik (igen) lidt sværere ved at score, men heldigvis stod vi rigtig godt defensivt. Elma Halilcevic var igen flyvende på fløjen og med sit femte mål på ligeså mange forsøg kunne hun gøre det til 12-11 efter 20 minutter i en helt lige kamp. Udvisningerne var mange. Fem udvisninger fortæller sin del, og det var svært for spillerne at finde balancen. Det gjorde at ingen af holdene kunne sætte sig på opgøret, selvom vores defensiv egentligt stod fint. Det blev en pausestilling på 18-14.

Fra 2.halvleg start var Althea Reinhardt kommet på mål og hun startede flot. To hurtige redninger betød at vi kunne fortsætte kontramaskinen med Malin Aune som afslutter 21-16 efter 34 minutter. Det betød en hurtig time out fra Jakob Vestergaard og Bietigheim, som havde fået en svær start på 2.halvleg. Althea Reinhardt med en straffekastredning og Ragnhild Valle Dahl med en kanon, og så sitrede Sydbank Arena, og vi var godt i gang med at løbe Bietigheim over ende, 28-19 efter 40 minutter. Vi fortsætter kadencen de næste 10 minutter og især Dione Housheer var i hopla. I samspil med Mie Højlund og Ragnhild Valle Dahl fandt hun nogle gode rum at skyde i, og med Althea til at lukke af nede bagi, så kunne man virkeligt se forskellen på de to hold. Vi øgede til +11, og når Helena Elver kan brillere som fløj og lave målet til 41-26, så ved man det bliver en god søndag. Det sidste kvarter blev reelt set mindre vigtigt, men vi fik virkeligt spillet kampen til ende og alle kom ind og bød sig til. Vi vinder fuldt fortjent 42-29 og tager et vigtigt skridt i EHF Champions League gruppe a.

Topscorer for Odense Håndbold og man of the match blev Maren Aardahl med 8 kasser!

Husk at vi allerede spiller på tirsdag, når der er pokalkvartfinale på menuen. Du kan hente dine billetter gratis ved Kvik på Risingvej 55 eller købe dem på her til 25 kr. hvis du kommer i orange!

//Odense Håndbold
Del: