10. marts 2024

Nedtakt: kontramaskinen nedlagde Ringkøbing Håndbold…

På en råkold søndag eftermiddag i marts, hvor man skulle spejde meget langt efter foråret. Sørgede vi for at tilskuerne i Sydbank Arena kunne holde varmen.

I takt med et livligt publikum startede vi kampen i hopla. Det var bestemt ikke til at se, at det var tredje kamp på fem dage og 5 minutter kanonerede Ragnhild Valle Dahl den i kassen til 4-0 og det på baggrund af en meget stærk defensiv, med Sidsel og Thale i spidsen. Med lidt mere præcision kunne vi endda have været foran større, for det var flot angrebsspil vi praktiserede. Især kontrafasen virkede godt, hvor Dione dirigerede og Mie, Thale og Ragnhild eksekverede. En simpel konstellation som betød 6 kontramål og en føring på 10-3 efter 14 minutter. Selvom det ikke var til at se på måltavlen, så sled vi lidt mere med tingene i den efterfølgende periode. Den solide defensiv gør dog, at vi alligevel holder en fin afstand til Ringkøbing og da de går over til at spille 7 mod 6, så fik vi en del “lette” mål. Frem mod pausen spiller vi til tider rigtig flot håndbold og vi er i en situation hvor alle byder sig til. Der er god fart i spillet og med Thales debut på stregen, så kan de meste lade sig gøre. Vi går til pause foran 23-8, i en lille magtdemonstration.

Efter pausen, havde Ole Gjekstad skiftet lidt ud. Freja Hammer, Larissa Nusser og Helena Elver var kommet på banen og hurtigt satte de deres præg på kampen. Med vævre bevægelser og stærkt duelspill fik de hurtigt bragt kampen hen på vores præmisser, hvilket betød en stilling på 28-12 efter 38 minutter. En som nød særligt godt af de 14 kontramål var Bo van Wetering. Vores hollandske venstre fløj, som efter 44 minutter kunne lave sit 8 mål på ligeså mange forsøg, hvilket gav en stilling på 31-15. Freja Hammer ville også bidrage til festen, og med et reddet straffekast, samt en redningsprocent på 42%, så var hun stærkt medvirkende til at Larissa Nusser kunne gøre det til 34-18 efter 51 minutter. Alt i alt, så var det fantastisk at se hele holdet bidrage til en stærk håndboldkamp, hvor vi får vist truppens bredde. Vi vinder fortjent 38-22 og sikrer os yderligere 2 point.

Topscorer for Odense Håndbold blev Bo van Wetering med 8 kasser!

Husk husk husk! Vi spiller sidste hjemmekamp onsdag d. 20. marts kl. 19.00, hvor vi tager imod HH Elite. Vi skal endnu engang fylde Sydbank Arena, så køb din billet her!