16. januar 2024

Nedtakt: fortsat ubesejret i kvindeligaen, i 2024…

Lad det været sagt med det samme: Det er ikke en kamp til historiebøgerne, men ikke desto mindre, så snupper vi den tredje sejr over København Håndbold i lige så mange kampe, i denne sæson.

Vi får en dårlig start på kampen. Vi spiller for langsomt og får slet ikke sat det tempo vi skal. De chancer vi kommer til tager Anne Christine Bossen og defensivt får vi slet ikke lukket af, hvilket stillingen viser, med 4-6 efter 7 minutter. Herefter får vi lidt bedre fat. Althea får fat i et par bolde og med et par hurtige fødder får Larissa Nusser reduceret til stilling 7-6 efter 11 minutter, hvor kampen stadig ikke helt havde sat sig. Det fortsatte sådan. Begge forsvar havde det svært, men det samme havde angrebene, hvor Anne Christine Bossen og Althea Reinhardt stod godt. Der manglede kvalitet i afslutningerne. Larissa havde dog bedre fat og med hendes tredje mål gjorde hun det til 9-9 efter 19 minutter, hvor ingen af holdene fortsat havde fundet melodien. Efter 22 minutter kom vi for første gang i kampen foran ved Maren Aardahl, og det var som om det satte skub i tingene. Et par “nemme” mål og bum, så var vi foran 15-12 efter 27 minutter. Forspringet varede ved, og vi går til pause foran 17-13.

Efter pausen startede vi et tempo, som i al fald var 10-20% højere end i første- og det gav pote. Vi moste København de første 5 minutter og især Helena Elver og Maren Aardahl fandt melodien, 15-21 efter 36 minutter. Vi fortsatte det gode spil. Dione Housheer brillerede som assistmager, og når hun kan finde Thale på stregen, der omsatte sin chance sikkert, så ved man, at vi havde gang i en god periode. Også Ragnhild og Elver ville lege med, og fik trykket København forsvaret godt tilbage. Det udløste en føring på 25-19 efter 47 minutter, selvom Anne Bossen og Althea Reinhardt fortsat holdt højt niveau i målene. København kom bedre med. De spillede lange angreb, tog tempoet ud og fandt de rigtige løsninger. Det satte en lille stopper for vores dominans, og forsvarsmæssigt fik vi ikke fat. Det betød en føring på 28-24 efter 55 minutter, hvilket afspejlede en lige kamp. Til sidst i kampen lukkede Althea fuldstændigt ned og slutter kampen på 37% og dermed vinder vi fortjent 33-26. Tak for opbakningen.

Topscorer for Odense Håndbold blev Maren Aardahl & Dione Housheer med 7 kasser!

Om elleve dage skal vi på den igen, når Nykøbing/Falster Håndbold kommer besøg, og skyder en fantastisk håndbolduge, med 3 kampe på syv dage i gang. Har du ikke allerede fundet din billet, så tøv ikke: Billetter!