21. september 2023

Nedtakt: Første sejr i Spar Nord Boxen…

Når man starter med at være foran 0-11 efter 11 minutter, så er det sjældent man taber kampen. Det var heller ikke tilfældet onsdag aften, hvor vi tog første sejr i Spar Nord Boxen.

Vi starter kampen som skudt ud af en kanon. Med +60 fans i ryggen spiller vi med energi, teknik, kølighed og snært. Man får associationer til lørdagens 1. Halvleg og Althea Reinhardt står sublimt, med 100% efter 8 minutter, hvor stillingen var 7-0. Efter 12 minutter gik den ikke længere. Den menneskelige mur Althea Reinhardt blev passeret for første gang, og stillingen var 1-11, i en kamp vi dominerede på alle parametre. Herefter fik NFH et par scoringer, men havde stadig umådeligt svært ved at holde os fra fadet. Ragnhild, Mie og Dione var i hopla og hvis ikke de afgjorde det selv, så var Maren Aardahl vanen tro sikker på stregen. Føringen blev udbygget, og så hentet lidt, men intet kan tage fra os at vi var foran, imponerende, 5-14 efter 18 minutter. Imidlertid satte et grimt skud i hovedet en stopper for Altheas dominans i målet, og om det var det, som rystede os vide ikke, men vi gik en smule ned i kadence og begyndte at brænde lidt for meget. Det betød at NFH kunne komme bedre med i kampen, men vi går til pause med en føring på 11-18, i en kamp der reelt burde være afgjort ved 0-11.

Althea Reinhardt var tilbage i målet fra 2.halvlegs start og det var udslagsgivende med tre redninger lige i rap. Desværre fulgte vi ikke op i den anden ende, og pludseligt lugtede NFH blod. 1 mål efter 38 min var bestemt ikke prangende, men Althea fortsatte storformen i målet, 13-19 efter 39 min. Det skal nævnes at Catharina Broch stod godt i NFH-målet, men det virkede som om Dione Housheer fandt løsningen. Hun var i hvertfald kilen til uro. Dione og Ragnhild fandt hinanden godt i krydsspillet, og samtidigt var det som om at kræfterne blev mindre hos hjemmeholdet. Efter 49 minutter kun Maren Aardahl aka. Mrs. 100% gøre det til 17-26, og samtidigt bringe os et skridt videre mod sejren. Igennem kampen var kontraspillet også en styrke, og den tidligere NFH-profil: Elma Halilcevic, havde besluttet sig for, efter at have brændt første skud at gøre det onde ved sin tidsligere arbejdsgiver. Med 6 mål på 7 forsøg var hun også med til at spille sejren tættere Odense. I en kamp der blev lukket næsten før den begyndte, vinder vi fortjent 22-30, og tager yderligere to point i kvindeligaen.

Topscorer for Odense Håndbold blev Dione Housheer med 8 kasser!

På en onsdag aften helt i Nykøbing er det imponerende at mærke den opbakning vi får fra +60 fantastiske orange fans. Det er skønt at opleve, hvordan i bærer pigerne mod sejr. HUSK! vi skal stadig have fyldt Sydbank Arena: Billetter!