29. december 2023

Nedtakt final 4: Team Esbjerg vs. Odense Håndbold…

Det blev en kamp, som så mange andre i Blue Water Dokken, hvor det var lige ved og næsten. Der var fantastisk opbakning fra lægterne, som gav en spænende kamp til det sidste.

Sikke en kulisse som udspillede sig i Esbjerg. Med fire hjørner i hver deres farve, med et lille overtag til Esbjerg, dannede Blue Water Dokken ramme og den anden semifinale. Kampen startede i et uhørt højt tempo, med små fejl hist og her. Det var tydeligt at vi gerne ville præge tempoet og kontrafasen, hvilket vi lykkedes fint med. Det var helt lige efter 8 minutter, 5-5. Vi havde især held med at få den smidt ud til fløjene, hvor både Elma og Malin var usvigeligt sikre, med 5 mål på ligeså mange forsøg efter 11 min. Herefter får vi lidt sværere ved at lave mål, og Esbjerg bringer sig foran. Vi fortsætter dog med at kæmpe forbilledeligt, og Yara kommer ind med nogle gode redninger. Dione Housheer bragede den ind til 14-12 efter 19 minutter og så var vi på vej tilbage. Kampen var inde i en meget svingende fase, hvor der manglede lidt rytme på begge hold. Vi havde stadig held med at smide den ud til fløjene og samtidigt, så kæmpede vi lidt med Esbjergs tryk, hvor vi blev lidt for flade. Men Yara snuppede et straffekast og det betød 16-15 efter 26 minutter. Vi går til pause bagud 18-16 i en kamp, hvor vi lige mangler at score på de rigtige tidspunkter før vi for alvor kan bide os fast igen.

Det var som om pausen ikke havde ændret det store. Vi havde stadig mest held fra fløjene og når vi fik pumpet tempoet op. Alt imens vi havde svært ved at styre Esbjergs angrbesspil. Yara fortsatte med at tage fra i målet og det betød 22-20 efter 37 minutter. Herefter fulgte en rigtig hård periode, hvor vi ikke får spillet marginalerne over på vores hænder. Vi bliver ramt af et par dumme straffekast og får ikke selv puttet bolden i kassen. Det betyder 27-22 efter 43 minutter. Men vi giver ikke op og leverer en fremragende fight, hvor alle gav sig 110%. Men symptomatisk for perioden, så får vi ikke scoret i de afgørende perioder, hvor vi har muligheden for at komme på minus 3. Det betyder, at vi efter 49 minutter ikke ser den store forskel på tavlen, 30-26. Kampen bølger frem og tilbage, og vi går frem i et meget offensivt forsvar som betød at Esbjerg fik lidt sværere betingelser. Alligevel fik vi ikke helt fat og efter 56 minutter var stillingen 34-30. Vi må desværre indse, at det ikke bliver en finale i denne omgang og vi taber 36-32

Topscorer for Odense Håndbold blev Dione Housheer med 8 mål!

Der er bronzekamp i morgen 13.30, hvor vi håber at se så mange orange fans som muligt. Skulle du ikke have mulighed for det, så bliver kampen vist direkte på TV2.