15. september 2024

Nedtakt: en eftermiddag til glemmebogen…

Det var et festklædt, Blue Water Dokken der mødte vores spillere søndag eftermiddag, hvor vi ikke formåede at bryde den negative statistik i Vestjylland.

Vi startede kampen udemærket, men formåede ikke at omsætte vores chancer. Det betød, at Esbjerg fik flere chancer end håbet i den anden ende, og her viste de til gengæld skarpheden af to omgange. Det var en hektisk åbning, og to hold der kæmpede om at komme frem over halvgulvet, og dermed vinde initiativet i kampen. Det lykkedes Esbjerg bedst med, og efter 5 minutter stod det 5-3. Angrebsspillet blev en kende for febrilsk, hvor vi havde svært ved at finde løsningerne, når Esbjerg fik lavet spilstop. Vi lavede for store tekniske fejl, og selvom Althea Reinhardt bød ind med redninger, så straffede Esbjerg os benhårdt, 8-4 efter 12 minutter. De tekniske fejl blev ved… i det etablerede forsvarsspil havde vi ikke de store problemer med Esbjerg, men de løb os simpelthen over ende. Helena Elver havde held med at skabe sig selv plads offensivt, og hun kunne gøre det til 12-6 efter 16 minutter, i en periode i kampen, hvor det gjaldt om at holde ved. Herefter var spillet egentligt fint, men vi havde sat os i en position, hvor vi skulle jagte og så bliver det bare op ad bakke. Pausestilling på 22-14, i en umådelig svær 1.halvleg.

Igennem hele 1.halvleg blev pigerne bakket op af ca. 100 entusiastiske orange-fans, og fra 2.halvlegs start var de klar igen, imponerende. Som i hele 1.halvleg så kæmpede vi. Uanset resultatet på måltavlen, så var der ingen der slog op i banen, bedst beskrevet ved Thale Rushfeldt Deila, der bankede vores to første scoringer ind, 24-17 efter 35 minutter. I en kamp, hvor de orange-højdepunkter ikke ligefrem stod i kø var det værd at nævne: Helena Elver. Hun var her, der, og alle vegne. Selvom ikke alt lykkedes, så var hun kilen til uro, og tog gerne de tæsk det måtte kræves for at fremprovokerer en farlig situation. Hun kunne desværre ikke ændre på, at vi kæmpede med tingene og som kampen skred frem blev det vanskeligere, hvilket afspejlede måltavlen, der hed 29-19 efter 41 minutter. Kampen bølgede frem og tilbage, og kom ind i en fase, hvor vi egentligt bare byttede mål. Der var ikke nævneværdige ændringer i kampbilledet, men Yara ten Holte kom ind og havde et par gode redninger, som var medvirkende til at vi var nede med 7 mål efter 50 minutter, 32-25. Meget mere kan der ikke siges… vi taber fuldt fortjent 39-30.

Topscorer for Odense Håndbold blev Malin Aune med 5 kasser!

Tak for jeres ukuelige støtte. Det blev ikke vores eftermiddag i Esbjerg, men nu, mere end nogensinde før har vi brug for jeres altid store støtte. Der venter to hjemmekampe i den kommende uge, og du kan se dem begge for kun 100 kr. Find dine billetter her!