21. oktober 2023

Nedtakt EHF Champions League: kynismen manglede…

I Audi Arena var Györ lige en tand skarpere i begge ender, og det bliver udslagsgivende, i en ellers fint spillet kamp, hvor der var rigeligt med muligheder.

Når man kommer til Audi Arena, så er det vigtigste at man får en god start. Det fik vi ikke. Vi blev fanget i Györs’ tempomaskine, hvor et levende publikum virkeligt leverede varen. Vi var heldige med at finde Maren til scoring, men efter 7 minutter stod på 6-3, og det var op ad bakke. Herefter æder vi os ind i kampen, hvor især Maren er en mundfuld på stregen. Althea Reinhardt får godt hjælp af forsvaret og får lavet de redninger der skal til. Yara Ten Holte kommer ind og snupper straffekast og bum 7-7 efter 14 minutter. Man må også give at Sandra Toft står godt, men på positivsiden, så er det sjældent vi ikke får tilspillet os en chance. Yara ten Holte fortsætter showet på straffekast og piller også Emilie Hovden fra stregen. Det betød forsættelsen på en meget lige periode, hvor begge hold havde problemer. Vi havde flere muligheder for at lukke til 10-10, men det blev ved 10-8 efter 20 min. Vi havde svært ved at kende vores besøgelsestid og rummene i forsvaret blev alt for store. Vi gik over i en 5-1 formation, og det udnyttede Györ. Vi fik dog kæmpet os flot tilbage og vi går til pause bagud 16-12, i en kamp hvor vi godt kunne have været tættere på.

Ny halvleg, ny straffekastredning af Yara ten Holte. Helt vild præstation af den hollandske keeper. Men tendensen fortsætter efter pausen. Vi spiller fint. Det gør Györ også, men den store forskel består i at vi brænder for meget og det gør Györ ikke. Det giver os for svære betingelser og betyder 20-14 efter 35 minutter. De næste ti minutter er næsten en gentagelse. Det er lige ved og næsten, og så er vi tilbage. Men vi får ikke taget de afgørende beslutninger, og scoret de afgørende mål, når vi har mulighederne. Vi giver for meget plads til Györ og det giver Althea i målet svære arbejdsbetingelser, hvilket betyder at vi er nede med 28-21 efter 46 minutter. Det er for meget, hvis man ser kampen som helhed. Men vanen tro får vi alligevel spist os ind i kampen igen. Yara ten Holte kan også i åbent spil og så begynder der at være lidt håb igen. Men Sandra Toft står også godt i den anden ende, og vi får ikke afgørende fat selvom der er gode tilløb. Men forbilledlig fight ændre ikke på at vi desværre taber… i Audi Arena og det selvom Yara ten Holte piller fire straffekast i streg.

Topscorer for Odense Håndbold blev Elma Halilcevic med 7 kasser!

Næste gang gælder det Team Esbjerg på udebane, og så vender vi hjem til Sydbank Arena, når SG BBM Bietigheim gæster os d. 29. oktober kl.16.00.