09. september 2023

Nedtakt EHF Champions League: Flot comeback var ikke nok…

EHF Champions League startede for vores vedkommende i Sala Polivalenta, hvor CSM  Bucuresti var værter, i en særdeles varm affære, som blev lige så svær som forventet.

Althea Reinhardt startede kampen med en redning. Det gjorde Laura Glauser også i Bukarest-målet og herefter stod der CSM på det hele. Anført af Christian Neagu kom CSM Bucuresti foran 5-0 efter 5 minutter, og Ole Gjekstad tog time-out. I de første 10 minutter havde vi store problemer med de tekniske fejl. 6 fejl på 10 minutter er for meget, især mod en modstander af højeste kaliber. Fighten var dog tilstede, og når vi fik løbet med rumænerne, så gik det godt. 9-4 efter 10 minutter. Det betød, at der efter 12 minutter blev foretaget en række udskiftninger. Thale, Ragnhild og Yara kom ind for at give ny energi i varmen. Desværre fortsatte de tekniske fejl, og det var som om at fysikken var en stor mundfuld for vores spillere. Det blev 12-6 efter 16 minutter, og det var desværre ikke ufortjent. Defensivt havde vi problemer med den rumænske streg Pintea, som fik lidt for meget plads, og havde lavet 5 mål efter 18 minutter. Til gengæld gjorde Maren Aardahl hende kunsten efter i den anden ende, og gjorde det til 16-7 efter 25 minutter. Mod slutningen står Yara fremragende, og det gør at vi går til pause bagud 16-10.

Yara ten Holte tog den fremragende form med ind efter pausen, og med en redningsprocent på 45%, så gjorde hun hvad hun kunne for at lave comebacket. Desværre gjorde Glauser det samme ned i modsatte ende, og vi brændte en del muligheder der for alvor kunne have bragt os ind i kampen. Ragnhild Valle Dahl fik løsnet skudarmen, og det betød 20-15 efter 41 minutter, med klare forbedringer i spillet. Herefter bliver det tættere. De næste syv minutter formår vi at holde CSM nede på ét mål, og vi selv får lavet tre. Det er selvsagt ikke nok, men man fornemmede at troen var tilbage, selvom vi stadig offensivt lavede for mange fejl. Vi må også tage hatten af for Laura Glauser, som står fremragende. Bedst som man troede det var slut, så får vi nok engang kæmpet os tilbage. En stærk defensiv får opsnappet nogle bolde, og så er det en smal sag for Ragnhild at score til 24-21 efter 53 minutter. Mulighederne var der for det helt store comeback, men vi taber desværre 28-24.

Topscorer for Odense Håndbold blev Marena Aadahl med 7 kasser!

Husk vi har to hjemmekampe i næste uge. Først gælder det Skanderborg Håndbold på onsdag kl. 18.30, og på lørdag tager vi imod ZRK Buducnost kl. 18.00. Find din plads her!