31. august 2024

Nedtakt: debutanterne leverede varen…

Der var debut til fire spillere, der alle havde en aktie i sejren over Ringkøbing, hvor vi tilmed spillede os et skridt fra final 4. 

Det var en solbeskinnet lørdag eftermiddag i Ringkøbing, og selvom det er længe siden vi har spillet en gældende kamp, så var opbakningen enorm, med over 60 entusiatiske fans i den orange ende. De kunne se deres hold komme udemærket fra start. Vi havde små problemer med at styre krydspillet til Cecilie Bjerre, men i den anden ende tilspillede vi os nemt muligheder. Efter 5 minutter kom første kontramulighed og her svigtede Anna Grundtvig ikke i hendes debutkamp, 3-4. Yara ten Holte havde fra kampens start budt sig godt til med redninger, men vi fik det ikke udnyttet betragteligt. For meget sjusk, og for lidt fart i angrebsspillet betød at Ringkøbing kunne spille sig tilbage i opgøret. Helena Elver ville det dog anderledes, og generelt virkede vores finurlige playmaker i hopla. Hun spillede med stor fart, god vurdering, og da hun efter 14 minutter besluttede sig for at skyde, så gjorde hun det til 6-9. Det blev også billedet på de næste 8-9 minutter, hvor vi spillede fint, men havde svært ved at stikke kniven helt ind. Efter 20 minutter krydsede Helena Elver op til Ragnhild Valle Dahl, som med en kanon kunne gøre det til 8-11, i en periode, hvor vi sled med gennembrudene. Vores nye stregspiller, Lysa Tchaptchet var omtrent en af de eneste der havde spillet fuld tid efter 24 minutter, og det gjorde hun godt. Enorm fysik defensivt, kombineret med god bevægelse, samt to mål offensivt må siges at være godkendt. Netop Lysa gjorde det til 9-14 efter 24 min, efter flot indspil af Ragnhild. Foruden assist, så viste Ragnhild Valle Dahl sig flot frem scoringsmæssigt mod slutningen, hvor hun gjorde det til 14-16 som også blev pausestillingen.

Topscorer for Odense Håndbold blev Ragnhild Valle Dahl med 8 kasser!

Der er ikke længe til før det går løs i Sydbank Arena. Vi kan slet ikke vente og vi forventer at vi bliver mange til første hjemmekamp. Så har du ikke allerede sikret dig billet, så skynd dig ind på: oh.eventii.dk og find din plads!

//Odense Håndbold
Del: