11. november 2023

Nedtakt: fløjfest i Sverige…

Der var klasseforskel i Sverige, hvor vi leverer en heltstøbt og suveræn præstation, hvor hele 12 af 14 markspillere kom på tavlen.

Vi starter kampen fuldstændigt som i Ringkøbing. Vi er koncentrerede, hårde i duellerne og utroligt træfsikre på de kontrastød vi fik. Især Andrea Aagot Hansen og Elma Halilcevic fik gode muligheder fra enten en stærk bold af Yara ten Holte eller en hurtig aflevering af Mie Højlund og så var det en smal sag, at føre 0-4 efter 6 minutter. Det siger også alt kampen, når Johanne Bundsen i det svenske mål på samme tidspunkt havde 3-4 100% redninger, og det betød også at Sävehof kom lidt bedre med i kampen. Alligevel blev det aldrig rigtig problematisk takket være en god kontramaskine og Yara ten Holte, som efter 15 minutter stod på 37%, som gav en føring på 4-9. Det var ren fløjfest i Partille Arena. Andrea Aagot Hansen og Elma Halilcevic blev sat rigtig godt op og selvom først nævnte lavede en del på straffekast, så skal det ikke tage noget frem dem, at de tilsammen havde lavet 11 af 16 mål efter 22 minutter. I sidste del af 1.halvleg kom Ragnhild Valle Dahl på banen mod god pondus. Både i sit vurderings- 0g afslutningsspil. Det var med til at bevare den  gode præstation og vi går pause foran 11-21.

Det virkede ikke som om ret meget ændrede sig efter pausen. Malin Aune havde byttet med Andrea Aagot Hansen og Helena Elver var kommet ind som playmaker. Begge kviterede hurtigt med et mål vær og når Yara ten Holte samtidigt piller straffekast i den anden ende og står på 52%, så var stillingen 11-27 efter 37 minutter. Ja vi vinder faktisk de første ti minutter af 2.halvleg med 2-9 og vi spillede simpelthen i et tempo over svenskerne, samtidigt med vi var meget træfsikre offensivt. Jo længere frem desto mere faldt kampen i tempo, som konsekvens af den store forskel på måltavlen. Vil faldt til gengæld ikke i niveau og gjorde stadig vores ting. Både Larissa Nusser og Helena Elver gjorde det svært for svenskerne med deres rappe fødder, som hele tiden udfordrede dem, og trykkede dem flade. Efter 47 minutter kanonerede Helena Elver den ind til 17-34, hvilket fortalte alt om kampen indtil videre. Efter 54 minutter stod Yara ten Holte stadig på 50% og det var ikke med til at gøre margin mindre. Vi vinder stenhamrende sikkert 20-44 i Partille Arena.

Topscorer for Odense Håndbold blev Elma Halilcevic med 9 mål!

Kæmpe stort skud ud til de +30 fans, som havde taget turen til Sverige. Vi håber at se jer allesammen i Sydbank Arena til de to sidste hjemmekampe mod SønderjyskE og IK Sävehof henholdsvis d. 15 & 18 november.