19. januar 2024

Når software møder håndbold…

BDL er den nyeste partner i Odense Håndbold, og vi siger ikke kun “goddag” til en softwarevirksomhed med speciale i ERP-løsninger, men også “goddag” til nye håndboldfans. 

BDL, er efter eget udsagn: “huset hvor sund fornuft ikke går i restordre”. De er specialister i ERP- og det produkt som hedder Business central. For at konkretisere det, så betyder det helt grundlæggende; ledelsesinformationssystemer og automatisering, med omdrejningspunkt i at styre virksomhedens økonomi og administration. Det betyder alt det kunden ikke kan se, når man for eksempel handler på nettet. Partner og konsulent i BDL, Bo Alex Larsen fortæller:

“For at forstå, hvad BDL kan, så forestil dig at der sidder en bogholder, der skal registrere ind- og udbetalinger, der sidder nogle og skal registrere ordre, der sidder en indkøbsafdeling, som skal registrere indkøbsordre og følge op på dem. For slet ikke at tale om lagerafdelingen, som skal registrere at nu er varende kommet og nu er de ude af huset osv. Hele den form for registrering og styring, er dét som findes i Business central og det hjælper vi med at administrere.”

Udover ovenstående, så råder BDL over en power-afdeling. Hvor de har nogle BI-værktøjer, som kan skaffe de vigtige nøgletal. Direktør og partner, i BDL Morten Bach fortæller videre.

“Et er at registrere en masse tal, men det skaber ikke overblik. Så vi har faktisk nogle BI-værktøjer, som vi ligger ovenpå systemet, så vi kan få de her nøgletal. Vi har lige udvidet med noget power apps, så vi kan automatisere det hele.” 

Direktør og Partner i BDL, Peter Steen Christensen følger op…

“Vi har en kunde som siger, at ERP-systemer, som er det vi arbejder med, “de æder ligesom en elefant og skider ligesom en mus”. Det er jo fordi at man indsamler en hel masse data, som man aldrig får brugt til noget, og det er dét, som Power skal løse op på. Altså kigge ned i de data, få dem analyseret på så højt et niveau, så man faktisk kan overskue det.” 

Du vil med garanti kunne finde BDL til nogle af vores håndboldkampe, da de foruden eksperter i Microsoft også er kæmpe store håndboldfans, som har i sinde at komme jævnligt i Sydbank Arena.

//Odense Håndbold

Del: