15. april 2023

Mie Højlund ude på ubestemt tid…

Mie Højlund er ude på ubestemt tid grundet rygproblemer.

Mie Højlund har den sidste tid døjet med smerter i ryggen, hvilket har begrænset hendes minutter på banen i holdets kampe. Dette blev gjort i samråd med vores medicinske stab, i håb om at Mie kunne træne sig ud af skaden sideløbende med at grundspillet blev afviklet.  Efter Final4 stod det klart at Mies ryg havde brug for en længere sammenhængende periode med ro, hvilket også var årsagen til at hun måtte melde afbud til den netop overstået landsholdssamling.

Landsholdspausen er blevet brugt til træning, behandling og yderligere undersøgelser af ryggen og der er bl.a. foretaget scanning af Mies’ ryg. Scanningerne viser desværre en stressreaktion i ryggen, så selvom Mie føler stor fremgang via træningen, er hun nu taget ud af spillet på banen på ubestemt tid, så vi kan få kontrol over ryggen og Mie kan komme endnu stærkere tilbage til banen.

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, udtaler:

”Det er selvfølgelige brandærgerligt for både Mie og holdet at hun nu er ude i en periode, men vi kan ikke tillade os at tage nogle chancer med sådan en skade. Det selvfølgelig en svækkelse af holdet, at en af vores store profiler ikke er med når slutspillet starter, men vi kan ikke gøre så meget andet i dette tilfælde, da vi skal passe godt på Mie og sørger for at der er masser af håndbold i hende i mange år fremadrettet. Jeg har stor tiltro til resten af truppen, så vores drømme og mål har ikke ændret sig for dette slutspil – næste mål er en semifinaleplads og vi starter forhåbentlig med 2 point på udebane i morgen mod Århus.”  

Yderligere spørgsmål kan indhentes hos: Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, tlf: 29274494

//Odense Håndbold

Del: