31. oktober 2022

Mie Højlund og Althea Reinhardt forlænger med Odense Håndbold

Fremtiden er på plads for Mie Højlund og Althea Reinhardt, som begge bliver i Odense Håndbold frem til sommeren 2026.

Mie Højlund og Althea Reinhardt har sat underskrift på fremtiden. De to stærke profiler forlænger med Odense Håndbold frem til sommeren 2026.

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, glæder sig over de to kontraktforlængelser:

”Vi er voldsomt glade for at forlænge med både Mie og Althea. Selvom vi allerede havde dem på kontrakt frem til 2024, har det været meget vigtigt for os at få dem tilknyttet Odense Håndbold endnu længere frem i tiden. Det er to meget attraktive spillere, og det har da heller ikke været den nemmeste opgave at få deres underskrifter, da mit indtryk er, at der har været en del klubber, der har hevet i dem begge.”

Trine Nielsen fortsætter:

”At Mie og Althea har valgt at forlænge frem til 2026 viser, at vi som klub godt kan være med på den helt store scene, og det er vi naturligvis meget stolte over. Begge spillere har været i klubben længe, og mange har snakket om udlandet, når deres navne er blevet nævnt. Heldigvis tror de på vores projekt og vil være med til at kæmpe for store ting i Odense, og sammen med resten af holdet vil de forsøge at løfte Odense Håndbold yderligere i fremtiden både på og udenfor banen.”

Om forlængelsen fortæller Mie Højlund selv:

”Jeg er enormt glad og stolt over at kunne forlænge med Odense Håndbold. Jeg har stor tillid til klubben og hele setuppet bag, og jeg er taknemmelig for en klub, der understøtter min videre udvikling. Da jeg i sin tid skrev under med Odense Håndbold første gang, var det med Jørn Bonnesen, der ønskede at få Odense by og Odense Håndbold på landkortet. Det er jeg stolt og glad for at lykkes med, og klubben har kun udvidet de høje ambitioner siden. Netop derfor er det stort for mig at skulle kæmpe videre i den orange trøje.”

Althea Reinhardt glæder sig også over forlængelsen med den orange håndboldklub:

”Jeg er utrolig glad og stolt over at forlænge med Odense Håndbold. Jeg synes, at der er fede ambitioner i klubben og et godt setup, som jeg fortsat gerne vil være en del af, og jeg kan se mig selv være en stor del af. Jeg er glad for den rolle, jeg har på holdet og føler mig hjemme i Odense. Samtidig nyder jeg at spille på en hjemmebane med så fantastiske fans og frivillige, som betyder meget for mig.”

Mie Højlund er 25 år og har spillet i Odense Håndbold siden 2017. Hun har spillet 69 landskampe for det danske kvindelandshold og er også en af Jesper Jensens udvalgte i forbindelse med EM-slutrunden, som begynder om få dage.

Althea Reinhardt er 26 år og har spillet i Odense Håndbold siden 2016. Ligesom Mie Højlund er hun en del af den danske EM-trup, og inden den kommende slutrunde har Althea Reinhardt spillet 83 kampe i den rød-hvide trøje.

Danmark spiller sin første EM-kamp fredag den 4. november, hvor de danske landsholdskvinder møder Slovenien, som er en af slutrundens værtsnationer.

Del: