25. februar 2023

Mia Rej ser tilbage på et hårdt skadesforløb…

Mia Rej giver en update på, hvordan hun har det og ser tilbage på det seneste skadesforløb.

Siden oktober 2022, har vi ikke set vores playmaker Mia Rej på håndboldbanen. En drilsk skade har nemlig gjort hende ukampdygtig, og holdt hende ude længere tid end først antaget. Nu er hun så småt på vej tilbage, hvor hun for nuværende, har en god følelse med det hele…

”Jeg syntes det går godt nu. Det har været en hård kamp, men nu er jeg begyndt at træne lidt mere med. Jeg er begyndt at være mere i Odense, og det er dejligt at være tilbage omkring holdet og mærke energien. Men det begynder at gå fremad nu og det hjælper også på humøret.”

Når man er skadet så længe som Mia har været, så kræver det noget mentalt at komme på benene igen. Denne gang var ikke anderledes, men i og med forventningen til hvor længe Mia var væk fra håndboldbanen var anderledes, så har det været en hård omgang.

”Det er altid hårdt at være ude. Men jeg tror mere det handler om at vi ikke havde forventet det skulle tage så lang tid. Det har været sådan: ”nu jeg lige ved at være der” mange gange. Så denne her gang har helt klart været noget af det hårdeste jeg har prøvet. Så ja… det har været skidt.”

I forbindelse med skaden har der været en række komplikationer, som ikke har været forudset.

”Der har bla. været et problem med de tråde og plader jeg har i knæet. De skulle gerne være selvopløselige, men ja, det finder vi så ud af at de ikke er for mig. Det der er med det indgreb de laver er at jeg burde kunne komme hurtigere i gang. Men de vælger at fjerne en plade og så tænker men ”nå fint!”, men så var det slet ikke den plade der var i vejen, og ja… nu er jeg syet på en speciel måde, som gav 10 dage hvor jeg skulle ligge helt stille, så det har været et frygteligt forløb.”

Men nu kan Mia Rej se lys for enden af tunnelen og hun savner håndboldbanen og glæder sig til at være tilbage…

”Jo! Jeg savner det helt vildt. Jeg tror altid man er lidt nervøs for sit niveau når man kommer tilbage. Jeg tænker det kommer lidt med tiden, og det har jeg jo desværre prøvet før. Men jeg glæder mig bare til at komme tilbage, spille og træne på fuldtid.”

Der har været utroligt meget opmærksomhed på Mia Rej, især i den seneste tid. Mia har mødt en massiv opbakning fra fans, som savner hende på banen. Noget hun er glad for…

”Det er da rart at nogle tænker på en, og gerne vil have jeg kommer tilbage. Men samtidigt, så er det også svært, fordi jeg ikke har kunnet give et svar. Det er lidt en limbo, fordi jeg ville jo gerne sige at ”alt går godt, jeg er tilbage om lidt”, men denne her genoptræning har virkeligt været op og ned, så det har været svært”

Mia Rej har dog ikke mistet følingen med håndbold. Hun har fuldt skarpt med fra træningslokalerne, hvor hun syntes pigerne har klaret det godt!”

”I starten så jeg ikke så meget haha… men jeg følger selvfølgelig med og det klart, jo tættere man kommer på, jo mere følger man med. Men, jeg har altid skrevet ”god kamp”, og fuldt med på livescore eller i TV, så det er fint. Jeg syntes vi har klaret det godt og i ligaen, jeg ved ikke om jeg vil sige forventeligt haha, men vi har vundet de vi skal og senest vundet en god sejr over Ikast. Havde vi sagt før sæsonen at vi blev nr. 3 i EHF Champions League, så tror jeg vi havde taget den. Så jeg syntes de har klaret det godt”

Hvornår Mia Rej er tilbage- og hvornår hun er i hallen er endnu ikke afklaret. Men Mia er stærkt på vej tilbage og glæder sig til at se jer alle i Sydbank Arena.

//Odense Håndbold  

Del: