09. marts 2023

Mia Rej ramt af ny knæskade…

Mia Rej fik i forbindelse med træning onsdag en ny knæskade.

Mia Rej er i forbindelse med en træning desværre blevet ramt af en ny knæskade. På tærsklen til at vende tilbage efter genoptræning af sit venstre knæ, er den evigt uheldige playmaker kommet til skade med sit højre knæ. Vi kender endnu ikke skadens omfang og afventer derfor yderligere undersøgelser inden vi kan sige noget mere konkret omkring Rejs tilbagevenden til banen, men sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen uddyber:

”Det er så gennemført uretfærdigt, Rej har virkelig knoklet sig gennem et rigtig svært genoptræningsforløb og var lige ved at være klar til at vende tilbage til banen igen. Så vi er alle meget berørt af situationen og kede af det på Rejs vegne. Nu krydser vi alt for, at skaden ikke er så alvorlig som man kan frygte med hendes skadeshistorik i baghovedet, og så gør vi alt for at passe godt på Rej, der selvfølgelig er voldsomt påvirket af situationen.” 

Mia Rej har for nuværende ikke har yderligere kommentarer og vi håber at alle vil respektere dette. Alle henvendelser kan rettes til sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen på tlf: 29 27 44 94

//Odense Håndbold

Del: