07. oktober 2022

Mia Rej Frahm er ude med meniskskade

Mia Rej Frahm har pådraget sig en meniskskade i venstre knæ.

I forbindelse med Odense Håndbolds ligakamp mod Silkeborg-Voel KFUM torsdag måtte Mia Rej Frahm udgå efter et vrid i knæet.

Det var ikke muligt at afgøre skadens omfang efter torsdagens kamp, men i løbet af fredagen har Odense Håndbolds sundhedsstab arbejdet hurtigt og fokuseret på at præcisere skaden. Fredag har der således været yderligere undersøgelse og scanning af knæet, som har vist, at Mia Rej Frahm har pådraget sig en meniskskade i sit venstre knæ.

Det betyder, at Mia Rej Frahm misser vigtige kampe i Kvindeligaen og i Champions League, og at den hurtige playmaker ikke bliver klar til det forestående EM, som afvikles i november, og som Mia Rej Frahm ellers blev udtaget til netop om torsdagen.

Mia Rej Frahm skal nu opereres og først herefter kan skadens endelige omfang – og dermed også Mia Rej Frahms pause – vurderes.

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, udtaler:

”Vi er ufattelig triste over dagens besked. Mia Rej har stået knivskarpt i starten af denne sæson og er en utrolig vigtig spiller for vores hold. Hendes nuværende form gav hende fuldt fortjent en plads i EM-truppen, og det er naturligvis den missede slutrunde, der fylder lige nu. Det er dybt uretfærdigt, at dette nu igen skal overgå Rej. Hun har om nogen knoklet for at genfinde sit topniveau, og jeg er overbevist om, at hun ville have fyret et flot EM af, så det er næsten ikke til at bære, at hun nu igen skal under kniven. For klubbens vedkommende er det naturligvis også et stort tab, men lige nu er alle tanker faktisk på Rej, og så må vi som hold og klub løse de udfordringer, der kommer, indtil Rej er tilbage.”

Mia Rej Frahm sætter selv følgende ord på sin situation:

”Jeg er meget hårdt ramt lige nu, og særligt tanken om at jeg misser EM gør ondt.  Jeg har ikke yderligere at tilføje og ingen yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.”  

Odense Håndbold håber, at alle vil vise forståelse for Mia Rej Frahms situation og vil give hende ro.

Del: