03. november 2021

Mia Rej forlænger til 2024

Siden jul 2020 har trøjen været orange, og det vil den fortsat være indtil sommeren 2024. Den erfarne playmaker og Odense Håndbold forlænger samarbejdet med yderligere to år.

Odense Håndbold og Mia Rej forlænger samarbejdet. Kontrakten er forlænget med yderligere to år, og dermed vil den hurtige playmaker være at finde på holdkortet frem til sommeren 2024.

Hos cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely, er der stor glæde at spore i forbindelse med kontraktforlængelsen: ”Jeg er rigtig glad for, at vi sammen med Rej er blevet enige om at forlænge vores aftale til sommeren 2024. Mia er meget vellidt som person og vigtig med sin professionelle tilgang til spillet, hvor hun har vist stort format som erfaren playmaker på holdet siden sin ankomst i julen 2020. Ligeledes var hun en stor del af den succes, vi som hold havde i sidste sæson.”

Også hos Mia Rej er glæden stor: ”Jeg er rigtig glad og stolt over, at Odense Håndbold stadig har lyst til at have mig i klubben og på holdet, det føles bare helt rigtigt. Jeg kender klubbens ambitioner, og de kender mine, og de passer bare rigtig godt sammen. Jeg er sikker på, at vi kan opnå endnu mere, end vi allerede har gjort. Jeg håber på et par mesterskaber mere, og så kunne det være fedt, hvis vi kunne snige os med til Final4 i Champions League.”

Mia Rej skiftede fra København Håndbold til Odense Håndbold i julen 2020. Hun har spillet 34 kampe for det danske landshold og scoret 84 mål i den rød/hvide trøje. Til december er hun igen blandt Jesper Jensens udvalgte, som tager til VM i Spanien.

Del: