04. februar 2022

Mærk jobbet – sammen med Odense Håndbold

Sammen med resten af Bambusa Kvindeligaen hjælper Odense Håndbold unge ud af arbejdsløshed i et treårigt projekt, som kaldes ”Mærk jobbet”.

”Mærk jobbet” er navnet på et treårigt projekt, der skal få unge ud af arbejdsløshed. Ideen til Mærk Jobbet kommer fra et samarbejde mellem Bambusa Kvindeligaen, Flexfabrikken og Divisionsforeningen Håndbold, hvor Odense Håndbold er med i projektet.

Projektet er blevet til med støtte fra Poul Due Jensen Fonden og går i sin enkelhed ud på, at unge tilbydes et 12-ugers kursus på Flexfabrikken, som stiller skarpt på udviklingen af de unges individuelle potentialer og arbejdskompetencer. Gennem forløbet udvikler de unge altså en helt personlig arbejdsprofil, og det er her, at Odense Håndbold og klubberne fra Bambusa Kvindeligaen kommer ind i billedet.

Odense Håndbold har siden foråret aktiveret sit netværk af samarbejdspartnere og herigennem skabt jobåbninger til de unge. Vi er stolte at være en del af Mærk jobbet-projektet, og vi er glade for den modtagelse, som projektet har fået blandt vores samarbejdspartnere.

Der er stadig unge, der har brug for en ny chance i livet, og du kan læse mere om Mærk Jobbet-projektet her.

Del: