26. januar 2023

Lois Abbingh stopper i Odense Håndbold

Efter denne sæson stopper Lois Abbingh i Odense Håndbold. Den hollandske venstre back skal ud på nye håndboldeventyr efter 3 sæsoner i Odense Håndbold.

Når sæsonen 2022-2023 er forbi, stopper Lois Abbingh i Odense Håndbold.

Det er på tide at skrive et nyt kapitel, som Lois fortæller her:

”Jeg er virkelig glad og stolt over at jeg var – og stadig er – en del af det hold, der vandt det første trofæ til Odense Håndbold. Men efter 3 år i klubben føler jeg at det er tid til at skrive et nyt kapitel i min karriere, og jeg har derfor besluttet at forlade Odense Håndbold. Jeg er virkeligt glad for alle de mennesker jeg har mødt, gennem min tid i Odense Håndbold, og sammen med truppen og trænerstaben er jeg klar til at vinde flere medaljer denne sæson!”

Sportsdirektør Trine Nielsen sætter nogle ord på:

”Vi har i lang tid haft god dialog med Lois angående fremtiden, men der har også været et ønske om, at se hvordan Lois kom tilbage efter sin graviditet. Det har hun klaret rigtig flot og bidrager allerede til holdet på rigtig fin vis med sin ro og rutine. Derfor var det også helt naturligt at arbejde videre omkring et muligt fortsat samarbejde. Udfaldet blev dog at Lois til sommer stopper efter 3 år i klubben. Lois er top professionel og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hun vil slutte godt af i Odense og vi vil se hendes bidrag til holdet stige i takt med at sæsonen skrider frem. Vi ønsker Lois held og lykke på hendes videre færd i håndboldlivet og glæder os til resten af sæsonen sammen med hende.”

Lois Abbingh har gennem sine 3 år i Odense Håndbold vundet både DM-guld og Pokal-guld. Hun har spillet 94 kampe med 334 mål til følge, og selvom hun ikke har været så meget på banen som håbet, grundet skader og graviditet, så har Lois altid bevist sit værd for holdet både på- og uden for banen.

//Odense Håndbold

Del: