06. september 2022

Livestream kampe fra Kvindeligaen i Tophåndbold-appen

I Tophåndbold-appen er der længe blevet arbejdet på en løsning, der skal gøre det muligt at streame håndboldkampe direkte i appen. Løsningen er nu blevet til virkelighed.

Den nye sæson er i fuld gang, og sammen med den nye sæson er der landet en god nyhed for alle håndboldelskere. Fra denne sæson kan du nemlig livestreame kampe fra Kvindeligaen i din Tophåndbold-app.

For at få adgang til livestreamingen af de forskellige kampe skal du sørge for at have den nyeste version af Tophåndbold-appen og være logget ind. Har du ikke allerede appen, kan den downloades ganske gratis via App Store eller Google Play. Husk at vælge Odense Håndbold som din hjerteklub.

Kampene, der streames, findes under Livescore-funktionen i appen, hvor du blot trykker på livestream-ikonet ved kampstart.

Du kan se en oversigt over, hvilke kampe der bliver livestreamet på Tophåndbold.dk under kampprogram. Kampe, der bliver livestreamet, har et livestream-ikon påsat.

App-teamet og Tophåndbold håber og tror på, at alt glider, som det skal med det tekniske, men beder om forståelse for, hvis der – mod forventning – skulle være mindre udfordringer undervejs her i begyndelsen på det fantastiske tiltag.

God fornøjelse.

Del: