19. august 2022

Lidt om træningslejren i Ungarn

I denne uge har Odense Håndbold været på træningslejr i Ungarn, hvor de orange har trænet og spillet mod det ungarske storhold Györi Audi ETO KC. Herunder kan du læse lidt om turen.

Foto: Györi Audi ETO KC

”Vi har haft en fantastisk træningsuge her i Ungarn. Alt har været afviklet på højt niveau, og vores træningspas og træningskamp med Györ har givet værdifulde inputs til vores videre udvikling af vores hold.”

Sådan fortæller Ulrik Kirkely overordnet om træningslejren i Ungarn, som Odense Håndbold nu vender hjem fra.

Træningslejren har budt på alt lige fra knaldhårde træninger med Györi Audi ETO KCs storhold til afslapning og hygge ved poolen. Odense Håndbold har hele vejen fået den fineste behandling af de ungarske værter, og forholdene har været i top.

Sportsligt har det været en udbytterig tur, hvor der er blevet lagt ekstra på – både i form af fysiske pas og god træning i hallen. Desuden har turen været en god måde at få rystet holdet endnu mere sammen og integrere de tre nye spillere yderligere. Noémi Háfra har været en perfekt guide og tolk under hele turen – både når der skulle læres ungarsk, og når der slet og ret skulle oversættes og forklares.

Træningslejren kulminerede med en træningskamp mod Györi Audi ETO KC torsdag aften. Her leverede Odense Håndbold en flot første halvleg, hvor alle spillere viste flot niveau. Pausestillingen 13-15 til Odense Håndbold vidnede om en halvleg, der blev afviklet på orange præmisser.

I anden halvleg steppede Györi Audi ETO KC op, og kræfterne hos de orange slap stille og roligt op. Kampen endte med en sejr til ungarerne på 32-27. De tre nye spillere i truppen fik dog sat deres aftryk på kampen og viste, at de har rigtig meget at byde ind med. Alt i alt var det en god træningskamp, der både bød på flot spil og vigtig lærdom for holdet. Cheftræner Ulrik Kirkely var da også fint tilfreds efter kampen:

”Det er en kamp, som vi får afviklet på rigtig højt niveau ift., hvor tidligt på sæsonen vi er. Der er rigtig meget godt spil, vi kan tage med videre i den kommende tid, men også situationer, som vi skal have rettet til i de næste uger. Györ sætter os virkelig under pres især i anden halvleg, hvor vi var pressede på ressourcerne.”

Fredag vender Odense Håndbold så snuden mod Danmark igen, og allerede tirsdag går det løs, når holdet spiller sæsonens første vigtige opgør. Den 23. august brager Odense Håndbold nemlig sammen med Team Esbjerg i Sparekassen Danmark Super Cup, som spilles i Aalborg. Du kan købe billet til håndboldfesten her.

Del: