04. marts 2022

Lars Peter Hermansen stopper som administrerende direktør i Odense Håndbold

Administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, har besluttet at søge nye udfordringer og stopper som direktør i klubben pr. 31. juli 2022.

Lars Peter Hermansen har efter nøje overvejelser besluttet at søge nye udfordringer efter fire år som administrerende direktør i Odense Håndbold. Lars Peter Hermansen stopper officielt den 31. juli 2022, men vil have sin sidste arbejdsdag den 30. juni 2022.

Bestyrelsesformand i Odense Håndbold, Niels Eriksen, udtaler: ”Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget Lars Peters opsigelse. Lars Peter har meddelt mig, at han ønsker at prøve sig selv af inden for noget andet, og det respekterer jeg naturligvis. Jeg vil sammen med den øvrige bestyrelse og klubbens aktionærer gerne benytte lejligheden til at sige Lars Peter stor tak for det kæmpe arbejde, han har lagt i Odense Håndbold. Han har været en drivkraft i klubben og stærkt medvirkende til, at vi i dag står på et solidt fundament såvel sportsligt som kommercielt.”

Niels Eriksen fortsætter: ”Nu vil vi fokusere på at finde en ny kompetent direktør, der kan være med til at videreudvikle Odense Håndbold, og i den forbindelse vil vi samtidig indtænke en styrkelse af vores sportslige ledelses-setup. Lars Peter vil varetage sine opgaver som hidtil frem til sommer, og herefter vil vi fortsat glæde os til at se ham i Sydbank Arena.”

Lars Peter Hermansen fortæller selv: ”Efter fire fantastiske år som direktør i Odense Håndbold har jeg valgt at søge nye udfordringer. Det har været en fantastisk spændende, lærerig, hård, men også succesfuld tid, som sportsligt kulminerede med, at Odense Håndbold for første gang i historien vandt pokal- og DM-guld i sæsonen 2020/2021. Udover de gode sportslige resultater er vi også lykkes med at øge omsætningen med mere end 50% og mere end fordoble antallet af samarbejdspartnere, som i dag tæller +300 virksomheder. De er alle med til at gøre Odense Håndbolds netværk til et af Fyns stærkeste.”

Lars Peter Hermansen fortsætter: ”Jeg vil af hjertet gerne takke mine fantastiske kollegaer i administrationen for at være med til at skabe succesen. I både er og har været outstanding. Derudover skal der lyde en kæmpe tak til spillere, trænere og den øvrige stab omkring holdet for et rigtig godt samarbejde og for den succes, I har skabt for Odense Håndbold. Til sidst, men absolut ikke mindst, skal der lyde en kæmpe tak til bestyrelsen og aktionærkredsen, fordi I har støttet og udvist ubetinget tillid til mig igennem de sidste fire år som direktør for Odense Håndbold.”

Lars Peter Hermansen afslutter: ”Nu skal jeg bruge noget tid på at finde en ny og spændende virksomhed, som jeg kan blive en del af, men jeg vil selvfølgelig fortsætte med at arbejde målrettet og hårdt for Odense Håndbold til og med min sidste officielle arbejdsdag.”

Del: