23. oktober 2022

Landsholdsfløj skifter til og målvogter forlænger med Odense Håndbold

Den danske landsholdsfløj Elma Halilcevic slutter sig til Odense Håndbold efter denne sæson. Samtidig forlænger målvogter Freja Hammer med Odense Håndbold.

Den danske venstre fløj Elma Halilcevic har skrevet kontrakt med Odense Håndbold frem til sommeren 2026. Elma Halilcevic er 22 år og skifter fra Nykøbing Falster Håndboldklub. Hun er desuden netop udtaget til det danske landshold i forbindelse med det forestående EM i november.

Om skiftet til Odense Håndbold fortæller Elma Halicevic:

“Jeg har valgt Odense Håndbold, fordi jeg rigtig godt kunne tænke mig at udvikle mig endnu mere som håndboldspiller, hvilket jeg tror på, at klubben kan bidrage til. Jeg vil rigtig gerne matches på højeste internationale niveau. Derudover virker det som et supergodt og professionelt setup, der er omkring holdet. Det er et stærkt hold, som har nogle ambitioner, der stemmer overens med mine egne ambitioner.”

Om Elma Halilcevic fortæller sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen:

”Vi er stolte over, at et af de hotteste navne i dansk håndbold trækker i den orange trøje til næste sæson. Elma Halilcevic har braget en forrygende sæsonstart af for NFH, hvilket også har betydet en velfortjent plads på det danske landshold til det forestående EM – og fra sommeren 2023 bliver hun så en del af Odense Håndbold. Elma er en spiller på vej frem. Den seneste tid er det gået hurtigt, men der er stadig masser af uforløst potentiale i Elma, og det glæder vi os til at være med til at udvikle på. Udover at have målnæse, så ser vi også store kvaliteter i Elmas forsvarsspil, og jeg er sikker på, at Elma bliver en stor del af vores orange fremtid.”

Derudover har Odense Håndbold forlænget med målvogter Freja Hammer frem til sommeren 2025. Freja Hammer er 25 år og har spillet i Odense Håndbold siden februar 2022. Om sin forlængelse fortæller Freja Hammer:

“Jeg er faldet godt til på holdet og har udviklet mig meget, siden jeg kom til klubben i februar fra Sverige, så jeg er glad for at fortsætte to år yderligere. Vores træningsmiljø er med så højt niveau, at jeg bliver udfordret hver gang, vi er i hallen og det professionelle setup i klubben er virkelig fedt at være en del af. Den specifikke træning i klubben på min position er noget af det bedste, jeg har oplevet i en klub, og jeg håber at få en masse ud af min tid her i Odense og udvikle mig så meget som muligt, så jeg kan bære en større rolle i fremtiden på et dansk eller udenlandsk ligahold. Klubbens ambitioner er store, og jeg er glad for at være med til at udleve dem, høste en masse erfaring og give en sikkerhed på min position til holdet – i samarbejde med mine to kollegaer.”

Om forlængelsen med Freja Hammer udtaler Trine Nielsen desuden:

”Freja Hammer har en – for offentligheden – ganske usynlig rolle, men for os er den enormt vigtig. Jeg er virkelig glad for, at vi har forlænget aftalen med Freja, så vi de kommende to sæsoner fortsat har stor kvalitet på vores tredje keeper. Med klubbens opbygning er det en nødvendighed at have tre keepere i truppen, og at vi formår at holde på en keeper med Frejas mentalitet, træningsiver og evner er virkelig vigtig for os som klub.”

Del: