23. marts 2023

Kristian Danielsen tager til ungarsk storhold efter denne sæson…

Kristian Danielsen har fået en unik mulighed efter denne sæson. Han skal fra den kommende sæson være assistenttræner for Ulrik Kirkely i Györ Audi ETO KC.

Ved udgangen af denne sæson stopper assistenttræner Kristian Danielsen i Odense Håndbold. Vi har fundet en løsning, som tilgodeser alle parter, og giver Kristian mulighed for at tilslutte sig Györ Audi ETO KC. Vi er naturligvis ærgerlige over at slippe en kapacitet som Kristian, men har forståelse for hans drømme om et ungarsk eventyr.

Assistenttræner i Odense Håndbold, Kristian Danielsen udtaler:

”Jeg har været utrolig glad for alle mine år i Odense Håndbold og helt ærligt, så kunne jeg sagtens have fortsat her mange år endnu. Men jeg har altid haft en trænerdrøm om en dag at skulle træne Győr Audi ETO KC. Den mulighed har nu budt sig, så selvom det var en svær beslutning, så slipper jeg det spændende Odense projekt og ikke mindst pigerne – for at udleve en kæmpe drøm! Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for alt det arbejde, som bliver lavet for at vi kan lykkedes på banen, og ikke mindst den store opbakning fra fansene. Jeg vil knokle på, huske at nyde det hele, og så glæder jeg mig til nogle intense sidste måneder af sæsonen – hvor jeg er topmotiveret for at slutte godt af!”

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen udtaler:

”Det er ikke nogen hemmelighed at vi rigtig gerne ville have beholdt Kristian i klubben og også har gjort meget for at det skulle lykkes. Når det så er sagt, så er jeg heller ikke i tvivl om Kristians brændende ønske om at komme afsted på dette eventyr. Når man står med et af Danmarks største håndboldtræner-talenter i hænderne, så ville det være forkert ikke at kæmpe for at få ham til at blive i klubben.

Selvom det har været et forløb, hvor vi har ønsket forskellige slutscenarier, så har vi løbende haft en super god dialog med stor forståelse og respekt for hvad begge parter gerne ville. Nu har vi fundet en løsning og det er jeg glad for. Jeg glæder mig over at vi kan nyde godt at Kristians store kompetencer og menneskelige kvaliteter frem til sommer, hvor vi står overfor rigtig mange store og spændende opgaver med holdet.”

Kristian havde oprindeligt kontrakt med Odense Håndbold til 2024, men er blevet købt fri af sin aftale. Vi glæder os over at have Kristian med resten af sæsonen, hvor vi stadig har en masse at opnå.

Yderligere information kan indhentes hos:

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, tlf. 29274494

//Odense Håndbold

Del: