08. januar 2023

Kelly Vollebregt stopper i Odense Håndbold til sommer…

Efter eget ønske fortsætter Kelly Vollebregts håndboldeventyr andetsteds. Den hurtige højre fløj stopper i Odense Håndbold til sommer.

Når sæsonen 22/23 er forbi, stopper Kelly Vollebregt i Odense Håndbold.

Kelly har været glad for sin tid i Odense, men føler det rigtigt, at stoppe til sommer:

”Jeg har været rigtig glad for min tid i Odense Håndbold, hvor jeg virkelig har trives med spillere og alle omkring klubben. Men da klubben i efteråret meldte ud at de hentede en forstærkning i form af en norsk landsholdsspiller på min position kunne jeg godt se, at det var tid for mig at skulle prøve noget nyt. Derfor har vi valgt at benytte den option jeg havde i min kontrakt, så jeg kan finde en ny klub med masser af spilletid til mig. Nu glæder jeg mig til, at spille resten af sæsonen med mit hold og til at kæmpe for endnu mere guld til Odense Håndbold.”

Cheftræner Ulrik Kirkely, sætter nogle ord på Kelly’s stop i Odense Håndbold:

“Både som spiller og som menneske har Kelly ydet en professionel og god indsats i Odense. Altid med fuldt fokus og godt humør. Kelly har på alle måder bidraget til at vi har fået skabt en stærk træning og vinderkultur på holdet i Odense, som også i sidste sæson betød endnu en DM titel. Vi håber at gentage succesen i denne sæson, hvor Kelly bliver et vigtigt aktiv.”

Kelly Vollebregt er 28 år, og har siden 2021 huseret på højre fløj, hvor hun har scoret 129 mål i 70 kampe. Vi ønsker Kelly alt held og lykke i fremtiden, og ser frem til at slutte sæsonen godt af sammen med hende.

//Odense Håndbold

Del: