21. februar 2022

Karen Brødsgaard stopper i Odense Håndbold efter denne sæson

Assistenttræner Karen Brødsgaard stopper i Odense Håndbold, når hendes kontrakt udløber til sommer.

Karen Brødsgaard stopper som assistenttræner i Odense Håndbold, når kontrakten udløber efter denne sæson.

Karen Brødsgaard har været assistenttræner i Odense Håndbold siden sæsonen 2019/2020 og har således været en del af klubbens trænersetup gennem tre år. Karen Brødsgaard har været et stort aktiv for Odense Håndbold og har blandt andet været med til at føre klubben til DM- og pokalguld i sæsonen 2020/2021.

Karen Brødsgaard fortæller: ”Det har været en fantastisk tid for mig i Odense Håndbold. Ideen med at være tre trænere har været givtigt. Jeg synes, vi har sat et godt aftryk, og samarbejdet mellem os trænere har båret frugt. Jeg er stolt over den kultur, vi har fået søsat på holdet. Vi har fået spillerne til at ro i samme retning og fået det til at fungere i en større sammenhæng. Det er jeg glad for at kunne give videre. Det har samtidig været fedt at arbejde med så godt et materiale – med så dygtige spillere. Det har udviklet mig meget. Spillerne har også udfordret mig, og jeg håber, jeg har givet noget godt tilbage.”

Karen Brødsgaard fortsætter: ”Samarbejdet med Kristian, Ulrik og det øvrige trænerteam har også givet mig nogle gode værdier, som jeg tager med videre. Det team, som vi har, er enestående og er en medvirkende årsag til, at jeg går glad på arbejde. Klubben har nu ønsket at sadle om, og den beslutning har jeg selvfølgelig respekt for.”

Administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, fortæller: ”Vi vil gerne takke Karen for tre fantastiske år i Odense Håndbold. Karen har meget stærke kompetencer fagligt såvel som menneskeligt. Hun har gjort en enorm stor indsats for vores klub og har været med til at forme den kultur, som vi har fået bygget op på holdet. Vi giver Karen de allerbedste anbefalinger med videre og ønsker hende al muligt held og lykke i fremtiden.”

Del: