15. december 2023

Juleafslutning i Danske Bank…

Onsdag aften afholdt vi juleafslutning for vores partnere, hvor vi havde lånt tilstødende gemakker af en af vores samarbejdspartnere, Danske Bank. 

Tematikken var: bæredygtighed i både social- og fysisk forstand. Vi havde skiftevis forskellige virksomheder til at fremlægge deres syn på bæredygtighed, og hvordan de bruger det i deres virksomhed, samt på hvilken måde vores partnere kan få glæde af det.

Vores vært, Danske Bank, snakkede i høj grad om økonomisk bæredygtighed, i form af unges forbrug og pengevaner, hvor der især var fokus på spørgsmålene: “Hvorfor skal vi tale om penge og hvorfor betyder penge noget?”. Derudover, havde Danske Bank et oplæg om, hvordan de rådgiver og finansiere deres kunder ind i den grønne omstilling.

Odense Håndbold bidrog ved, direktør, Lasse Honoré, som i høj grad snakkede om social bæredygtighed og den indflydelse en kvindehåndboldklub kan have på det område. Ligeledes blev der vist en masse klip, som finder vej ud i stuerne primo januar.

Daarbak var ligeledes med, og kunne fortælle, hvordan de samarbejder med andre virksomheder om at lave møbler af deres overskudslager, hvad end det er gamle møbler, brugt plastik eller noget helt tredje. Daarbak, havde på baggrund af en analyse, der påviste at vi smider uhyggeligt mange gamle møbler ud sat sig for at ændre ved, at genbruge alt det: jern, plastik, metal etc. som virksomhederne smider ud, og lave lækre møbler af det, så man undgår al den unødvendige spild. De fortalte os om processen, som i alt har taget 6 år, og hvordan de hele tiden er i udvikling på det grønne område. Du kan læse meget mere her. 

Aftenen sluttede af med en lækker tapasanretning kokkereret af Danske Bank, hvorefter vi bød på storskærmsarrangement i forbindelse med Danmarks avancement til VM-semifinalen. Alt i alt en fantastisk afslutning på et godt 2023.

//Odense Håndbold

Del: