22. december 2021

Hollandsk landsholdsspiller skifter til Odense Håndbold med øjeblikkelig virkning

Den hollandske playmaker og landsholdsspiller Larissa Nusser skifter fra København Håndbold til Odense Håndbold med øjeblikkelig virkning.

Larissa Nusser skifter København ud med Odense. Odense Håndbold har skrevet kontrakt med den hollandske landsholdsspiller for 2,5 år. Kontrakten træder i kraft den 28. december 2021.

Cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely, fortæller: “Jeg glæder mig naturligvis over muligheden, og at Larissa og vi ønsker et skifte her og nu, efter vi er blevet ramt af endnu en svær knæskade på vores hold, da Mia Rej måtte udgå ved VM i Spanien.”

Ulrik Kirkely fortsætter: “Larissa kan spille alle positioner i bagspillet, tænker rigtig godt håndbold og har store forcer i sit duelspil. Derudover kan hun dække op på højt niveau i både klassiske og mere offensive forsvarsvarianter. Jeg tror rigtig meget på, at vi kan være med til at give Larissa endnu flere kompetencer, som kan gøre, at vi som hold står endnu skarpere i fremtiden.”

Larissa Nusser fortæller selv: ”Jeg glæder mig til at skulle spille for Odense, og det er det rigtige skridt for mig at tage nu. Jeg har haft 3,5 gode år i København Håndbold, hvor jeg har udviklet mig meget. Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg kan lide at være i Danmark, og den danske liga passer godt til mig. Odense er en stor klub med store ambitioner, og jeg håber, jeg kan bidrage til de ambitioner på bedste vis. Jeg glæder mig til at spille på et hold som Odenses, og jeg håber på at udvikle mig hver dag.”

Larissa Nusser er 21 år og har spillet i København Håndbold siden 2018. Hun er en fast del af det hollandske landshold, som hun vandt VM-guld med i 2019.

Del: