09. januar 2023

Hollands- og dansk landsholdspiller slutter sig til Odense Håndbold til sommer…

Nikita Van der Vliet og Andrea Aagot Hansen skifter til Odense Håndbold, når sæsonen 23/24 begynder…

Den hollandske stregspiller Niki Van der Vliet skifter til Odense Håndbold på en 4-årig kontrakt. Nikita spiller til dagligt i Nykøbing-Falster Håndbold, hvor hun de seneste to sæsoner har brilleret på stregen, og udviklet sig til en af de største, og mest lovende spillere i kvindeligaen. Nikita er hollandsk landsholdsspiller, og glæder sig til at blive en del af Odense Håndbold…

“Jeg er klar på et nyt eventyr, og jeg glæder mig meget til at spille med de bedste. Jeg tror Odense kan udvikle mig som spiller, og hjælpe mig meget til at blive en bedre spiller”

Udsigten til Champions League var en af de ting, som fristede Nikita…

“Ja det betød meget. Jeg spiller EHF nu, og jeg glæder mig til næste sæson, hvor vi forhåbentligt kan spille Champions League.

Sportschef Trine Nielsen udtaler om Nikita Van der Vliet:

“Nikita har jeg fulgt et par sæsoner, allerede inden hun kom til Danmark. Jeg syntes hendes udvikling har været eksplosiv. Jeg har en stor forventning om at vi kan gøre Nikita til en stor spiller, selvom hun ikke er den største stregspiller, så tror jeg på vi kan gøre hende til en stor spiller. Hun har et godt håndboldhoved”

Foruden Nikita Van der Vliet skriver vi under med den danske landsholdsfløj Andrea Aagot Hansen, som kommer til fra Købehavn Håndbold, når sæsonen 22/23 slutter. Andrea er 22 år og kommer på en 4-årig kontrakt. De seneste år har Andrea taget eksplosive skridt, og nu var det tid at prøve noget nyt…

“Jeg tror det er på tide, for mig, at tage et step op. Jeg syntes Odense havde nogle rigtigt fine ambitioner, og derudover vil jeg gerne prøve at måle mig mod de bedste ved at spille mod de bedste i Champions League. Det bliver en ny udfordring at skulle over broen haha, men jeg ser meget frem til det, og jeg ser frem til at møde mine nye holdkammerater.”

Sportschef Trine Nielsen udtaler:

“Vi har hentet Andrea fordi hun er sindssygt spændende. De her fløje hænger ikke på træerne, og så er hun dansk landsholdspiller, hvilket er et kæmpe plus. Derfor har vi lavet en lang aftale med hende, da hun er en fremtidssikring for klubben. Vi tror hun kan gøre en forskel i næste sæson, men også mange sæsoner frem”

Vi glæder os til at byde Nikita og Andrea velkommen.

//Odense Håndbold

Del: