28. september 2023

GABA Leasing glæder sig over at blive en del af et netværk der giver mening…

GABA Leasing er nye partnere i Odense Håndbold, og selvom Jan-Erik Gaba er et kendt navn i det fynske, så er GABA Leasing et nyt brand på Fyn. 

Hos GABA Leasing søgte man et netværk som gav mening. Samtidigt så betød holdånden i håndbold meget, og det faktum at håndbolden er en sportsgren, hvor rummelighed overfor sine modstandere i højere grad er en del af spillet end set i andre sportsgrene. Så selvom Jan-Erik og hustru Lise, havde muligheder for at entrere i andre sportsgrene end håndbold, så faldt valget på Odense Håndbold.

Jan-Erik: “Vi hos GABA Leasing er et nyt navn på Fyn. Vi bliver nødt til at komme ud nogle steder, hvor netværket giver mening. Derudover så syntes jeg at de her kvinder er mega seje! De kæmper så blodet sprøjter, men er søde og rare overfor hinanden bagefter, det kan jeg godt lide. Vi har set Ishockey og Fodbold, men det her er fantastisk. Vi syntes Odense Håndbolds værdier og holdninger gjorde, at det her var formål som vi gerne ville støtte, samtidigt med at det er et spænende netværk.” 

Ude hos GABA Leasing, havde vi vores svenske landsholdspiller Nina Dano med, som havde taget et indrammet holdbillede med til GABA Leasing for at byde dem velkommen i klubben.

//Odense Håndbold

 

Del: