27. oktober 2022

Freja Cohrt og Ayaka Ikehara stopper i Odense Håndbold

Efter denne sæson stopper Freja Cohrt og Ayaka Ikehara i Odense Håndbold.

Til sommer stopper venstre fløj Freja Cohrt og højre fløj Ayaka Ikehara i Odense Håndbold, når deres kontrakter udløber.

Om sin tid i den orange trøje fortæller Freja Cohrt:

”Jeg er stolt af min karriere i Odense Håndbold og mit bidrag til at markere klubben, og min hjemby, i toppen af dansk håndbold og på den internationale scene. Lige nu forsøger jeg dog ikke at se tilbage på tiden, som om den allerede er forbi. I stedet ser jeg frem til de store oplevelser, der venter for resten af sæsonen, hvor jeg glæder mig til at komme tilbage på banen og kæmpe for at slutte af med endnu en guldmedalje.

Cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely, sætter også ord på Freja Cohrts tid i Odense Håndbold:

”Freja har været med til at løfte klubben fra sub-toppen i ligaen til at stå med to danske mesterskaber og en pokaltitel de seneste to år. Freja er, udover at være en rigtig dygtig venstre fløj, også en fantastisk person, som altid har bidraget med et godt humør og en stor vinderattitude, som holdet har nydt rigtig godt af i svære og gode tider. Vi ser frem til at kæmpe sammen om flere titler i denne sæson, og samtidig ønsker vi Freja held og lykke med fremtiden.”

Om sine oplevelser i Odense Håndbold fortæller Ayaka Ikehara:

”Jeg har været utroligt glad for at spille i Odense, og at vinde det danske mesterskab i to år i træk gør mig meget stolt. Det har været den bedste del af mit håndboldliv. Jeg kommer til at savne klubben og i særdeleshed pigerne på holdet. Men jeg er samtidig glad for, at vi skal være sammen resten af denne sæson, hvor jeg vil gøre alt for, at vi får succes i Champions League, og at vi vinder endnu en titel i Danmark.”

Om Ayaka Ikehara siger Ulrik Kirkely:

“Vi har været utroligt glade for, at Ayaka har været i Odense Håndbold i de seneste to sæsoner, hvor hun i den grad har været en kæmpe gevinst og haft stor indflydelse på, at vi vundet to danske mesterskaber og en pokaltitel. Hun har også oparbejdet og bidraget med en stor international erfaring igennem både Champions League samt hendes VM-slutrunder og et OL på hjemmebane i Tokyo for det japanske landshold. Vi er glade for, at Ayaka er her resten af sæsonen og ønsker hende alt godt i fremtiden.”

Freja Cohrt er 28 år og kommer oprindeligt fra Odense. Hun har spillet i den orange trøje siden 2017, hvor det indtil nu er blevet til 243 kampe og 697 mål.

Ayaka Ikehara er 32 år og har spillet i Odense Håndbold siden 2020, hvor hun skiftede fra Nykøbing F. Håndboldklub. Ayaka Ikehara har indtil nu spillet 108 kampe i den orange trøje og har scoret 206 mål.

Del: