15. oktober 2024

Flere til håndbold i Sydbank Arena end nogensinde før…

I sidste sæson slog vi rekord for det gennemsnitlige antal tilskuere i Sydbank Arena, og i denne sæson fortsætter opbakningen. 

I september rundede vi 500 solgte sæsonkort og abonnementer for første gang i klubbens historie. Det udmønter sig i et stigende tilskuertal, som vi eksempelvis så det i den forgangne uge, hvor vi satte sæsonrekord to gange. Derfor ville vi gerne give lidt tilbage til sæsonkortholderne, hvorfor vi trak lod blandt 10 heldige fans, der til kampen mod Rapid Bucuresti fik en eksklusiv rundtur af sportsdirektør, Trine Nielsen, et møde med Ole Gustav Gjekstad og deres helt eget bord i VIP’en, med alt hvad de indebærer.

Administrerende direktør, i Odense Håndbold, Lasse Honoré kalder udviklingen for “imponerende” og hylder de mange fans som er at finde i hallen, og ikke mindst på diverse udebaner.

Vi har hele tiden haft det som mål, at vi gerne vil have tilknyttet flere sæsonkortholdere. I 2022 var der 350 sæsonkortholdere, og at vi allerede har rundet de 500 sæsonkortholdere så tidligt i sæsonen 2024/2025, er imponerende og en milepæl, der siger meget om den voksende fanscene vi oplever både ude- og hjemme. Vi har fået tilknyttet en abonnementsløsning, så der er flere muligheder for dem der gerne vil have fast plads i Sydbank Arena. 

Det giver os, som klub, et kæmpe boost, når hallen er fyldt. Både spillerne, trænerne og samarbejdspartnerne mærker den øgede aktivitet, og det er i den grad noget som løfter produktet. Vi har fortsat store ambitioner på fanområdet, og arbejder løbende på at udvikle tiltag både før, under og efter kampene. Heldigvis er der mange hjemmekampe tilbage, og vi glæder os til at se en masse orange-fans resten af sæsonen.” 

I denne sæson har vi også lanceret Odense Håndbolds’ powermenu, som er for de sæsonkortholdere, der helst ikke vil have pungen op ad lommen. For et givent beløb ved sæsonstart kan man tilkøbe pakken, som kan fordeles ud på en række produktsammensætninger i barerne. Det kan du læse mere om ved at klikke her! 

I seneste sæson, havde vi det højeste gennemsnitlige tilskuertal for Odense Håndbold i kvindeligaen og EHF Champions League. Tager man et kig på tilskuertallene denne sæson, sammenlagt med det stigende antal sæsonkortholdere, så er der optimisme for at vi, igen, kan slå vores egen rekord til sommer. Har du endnu ikke fast plads i Sydbank Arena eller vil du gerne prøve oplevelsen. Så tøv ikke med at finde dine billetter her! 

//Odense Håndbold

Lau Nielsen & Torben Andresen

Del: