02. juli 2021

Flere spillere fra Odense Håndbold er klar til OL i Tokyo

Den 23. juli tændes den olympiske flamme og legene begynder endelig i Tokyo. Håndbold er som bekendt en af de olympiske discipliner, hvor der skal kæmpes om medaljer, og med i kampen om medaljer er flere orange spillere.

I går offentliggjorde den hollandske landsholdstræner, Emmanuel Mayonnade, de spillere, der skal repræsentere Holland ved OL i Tokyo. Blandt de hollandske spillere er følgende spillere fra Odense Håndbold:

Lois Abbingh
Dione Housheer
Bo van Wetering
Kelly Vollebregt (reserve)

Også de tidligere Odense Håndbold spillere Tess Wester og Nycke Groot er at finde på holdkortet, når der fløjtes op til kamp.

De hollandske verdensmestre er i pulje med: Norge, Montenegro, Sydkorea, Angola og Japan. Holland spiller testkamp mod de forsvarende olympiske mestre fra Rusland i aften den 2. juli kl. 19.00, og du kan se med på handbalnl.tv

Udover de hollandske spillere er der yderligere to fra Odense Håndbold, der er klar til OL. Højre fløj Ayaka Ikehara og Ulrik Kirkely, som også træner det japanske landshold, er klar til at repræsentere Japan, når legene skydes i gang.

Japan er, ligesom Holland, i gruppe A, de to hold møder hinanden allerede i første kamp den 25. juli kl. 02.00.

Del: