20. november 2023

Fint besøg i Sydbank Arena…

I forbindelse med den sidste kamp i Sydbank Arena, havde vi særligt fint besøg blandt de mange tilskuere, som havde fundet vej. 

Vi havde foreningen for kræftramte børn i Sydbank Arena for at se Champions League-kampen mellem Odense Håndbold og IK Sävehof. Foreningen havde selv henvendt sig, med en forespørgsel på billetter, en forespørgsel vi naturligvis gerne vil bidrage til. Arrangementet startede med en sandwich og sodavand i Dan KAF-cafeen, som foreningen havde bestilt. Børnene fik deres egen sektion i hallen, da man i deres tilfælde helst skal undgå for megen kontakt med andre, men blev placeret så de stadig kunne indgå i stemningen.

Foruden håndboldkamp blev børnene udstyret med en orange-spillertrøje, bamse og en nøglering, så man ikke var i tvivl om tilhørsforholdet. Efter kampen var der et særligt arrangement i hal 2, hvor alle børn kunne få lov at komme ned og hilse på spillere og trænere. Her fik de også mulighed for at få ALLE autografer på deres trøjer, samt en masse autografkort til skrabbøgerne. De fik mulighed for at tale med spillerne og stille dem alle de spørgsmål, som man eventuelt kunne komme på. Det var en fornøjelig dag for alle involverede parter, som gav mulighed for at komme væk fra den til tider hårde hverdag.

Vi er glade for at kunne give dem alle en god eftermiddag, og det bliver nok ikke sidste gang vi ser dem i Sydbank Arena, hvis man skal tro eftermiddagens udsagn.

//Odense Håndbold

Odense Håndbold

Del: