12. juli 2021

En ny sæson i vente

Onsdag den 30. juni sagde vi farvel til sæson 2020/2021, den 1. juli gik vi officielt ind i den nye sæson 2021/2022, og om præcis en uge møder spillerne ind til første træning i den nye sæson.

Inden længe er der nye kampe og nye oplevelser på programmet. Den 1. juli – startede sæson 2021/2022 officielt, og forberedelserne til sæsonen er allerede i gang.

Odense Håndbold kan glæde sig over, at der kommer en masse nye ansigter til klubben. Det drejer sig om:

  • Martina Thörn
  • Maren Aardahl
  • Bo van Wetering
  • Kelly Vollebregt
  • Dione Housheer
  • Gitte Sunesen – målvogtertræner

Spillerne er lige nu på ferie, men træningen starter op den 19. juli, for dem der ikke er til OL, og fra da af er der fuldt program for de orange. Udover den almindelige træning er der lagt teambuilding og træningskampe ind i kalenderen. Der skal spilles træningskampe mod bl.a. Nykøbing F. Håndboldklub og Herning-Ikast Håndbold, inden Bambusa Kvindeligaen skydes i gang den 1. september mod Silkeborg-Voel KFUM. Tidspunkter og spillesteder for træningskampene offentliggøres senere.

Inden det for alvor går løs, skal Odense Håndbold spille Super Cup mod vicemestrene fra Viborg HK. Som vi tidligere kunne fortælle, spilles Super Cup i år som et mini-stævne i Viborg, hvor der skal findes en vinder af Super Cuppen på både herre-og kvindesiden. Billetter til Super Cuppen sættes til salg den 11. august 2021, og billetterne kan købes på shop.vhk.dk

Igen i år spiller Odense Håndbold med i verdens fornemmeste klubturnering, DELO EHF Champions League, og forberedelserne til den prestigefyldte europæiske turnering er også i fuld gang. Lodtrækningen til de to puljer har fundet sted, og du kan se, hvem de orange er kommet i pulje med her.

Mange spændende kampe venter altså i sæson 2021/2022. Husk at købe dit sæsonkort, så du sikrer dig en plads i hulen, når kampene skydes i gang. Du køber dit sæsonkort her.

I efteråret har du mulighed at opleve fællessang og grand prix-stemning, når Sydbank Arena slår dørene op for The Show – A Tribute to ABBA den 29. oktober. Du kan læse mere og købe dine billetter her.

Der er altså meget at se frem til 2021/2022, og vi kan næsten ikke vente med at komme i gang. Vi glæder os til en ny sæson og til nye orange oplevelser.

Del: