12. august 2023

Eksklusivt tilbud: Oplev Odense Håndbold i VIP-stil

Tag din støtte til Odense Håndbold til nye højder med vores spændende VIP-plads tilbud!

Det er med stor begejstring, at vi præsenterer en unik mulighed for vores fantastiske fans: VIP-pladser til vores kampe! Et tilbud der gælder, uanset om du er en trofast sæsonkortholder eller en dedikeret abonnent.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores eksklusive VIP-pladser, der giver jer mulighed for at opleve vores kampe med stil og komfort. Med ikke ét, men to luksuriøse borde reserveret til vores VIP-gæster er der garanti for en mindeværdig aften. Denne oplevelse er tilgængelig til en pris af 499 kr. pr. person.

Administrerende direktør, i Odense Håndbold, Lasse Honoré udtaler: “Vi er glade for at kunne give vores trofaste sæsonkortholdere, og nu, abonnenter en unik mulighed for at få en oplevelse udover det sædvanlige. Vi vil gerne bringe dynamikken fra tribunen mellem sæsonkortholdere og partnere ind i VIP’en, og derfor har vi sammensat denne mulighed. Tilbuddet gælder til gruppespilkampene i kvindeligaen- og EHF Champions League, så vores partnere fortsat har førsteret i de afgørende kampe til foråret.”  

Vi forstår, at støtte kan komme i mange former, og derfor tilbyder vi forskellige priser for både sæsonkort og abonnementer. Nogle af jer prioriterer fleksibilitet i betalingen og foretrækker fleksible betalingsmuligheder. Vores månedlige abonnement giver dig mulighed for at sprede udgifterne, så det passer bedre ind i din økonomi. Dette giver jer mulighed for at nyde kampe og støtte vores hold uden at bekymre jer om en større engangsudgift. Abonnementsprisen for en voksen er prissat til 189 kr. om måneden, pensionisters adgang er tilgængelig for 149 kr. om måneden, og børn kan deltage for kun 69 kr. om måneden. Disse priser gør det ikke bare muligt at deltage i vores kampe, men også at skabe minder og fællesskab.

Administrerende direktør, i Odense Håndbold, Lasse Honoré udtaler: “I Odense Håndbold tror vi på at abonnement er fremtiden. Vi har lavet en løsning, der tilgodeser børnefamilier, så det bliver mere spiseligt for en familie på fire, at komme i Sydbank Arena og se håndbold. Vi ved at det kan være en stor engangsudgift, hvis du skal købe et sæsonkort, særligt hvis hustanden består af mere end én. Derfor tror vi på at et abonnement kan være den rigtige løsning for alle både på kort- og langt sigt. ”   

Antallet af sæsonkortholdere og abonnenter har nået nye højder, og det er en milepæl, vi er stolte over at nå sammen med jer. Sammen skaber vi historie og oplevelser på håndboldbanen. Køb dit månedlige abonnement eller sæsonkort i dag og bliv en del af Odense Håndbold-familien, her: Sæsonkort & Abonnement 

//Odense Håndbold

Del: