12. september 2023

EHF Champions League tilbage i de danske TV-stuer…

DR har sikret sig rettighederne til EHF Champions League de næste 3 sæsoner. Det betyder, at du allerede fra i morgen kan se EHF Champions League på DR 2. 

I Odense Håndbold er vi ovenud lykkelige for at EHF Champions League er tilbage i de danske TV-stuer, i samarbejde med DR, som har købt rettighederne til håndboldens fineste klubturnering i tre sæsoner. Vi glæder os til at byde DR velkommen i hallen, når vi duellerer mod de største modstandere i verden.

Du kan se EHF Champions League på: DR 1, DR 2 og DRTV, hvor du kan starte med kampen mellem vores fynske venner fra GOG når de møder RK Celje. Det er på DR 2, og DRTV, med optakt fra kl. 20.35.

Det eneste lille “men”, er at DR har rettighederne til at vise 1 kam fra henholdsvis damerne og herrerne pr. uge dvs. man er IKKE garanteret at kunne se Odense Håndbold hver gang. DR må kun vise et hold otte gange i løbet af turneringen, så intet hold får vist alle deres kampe.

Du kan læse den fulde artikel fra DR, her: Artikel fra DR 

Det betyder naturligvis også at vi skal have endnu flere mennesker i hallen, så vi kan vise de orange farver frem i TV. Køb dine billetter her!

//Odense Håndbold

 

Del: