15. februar 2023

Dobbelt Champions League-vinder skifter til Odense Håndbold…

Vi har skrevet kontrakt med den norske venstre back Ragnhild Valle Dahl, på en kontrakt gældende til 2026.

Odense Håndbold har skrevet kontrakt med Ragnhild Valle Dahl, som til sommer tiltræder i klubben på en
tre-årig aftale frem til 2026.

Den stærke venstre back kommer til fra Vipers Kristiansand, hvor hun bl.a. har været med til at vinde EHF Champions League de seneste to sæsoner. Hun var med det norske landshold der vandt EM i November, ligesom hun netop er udtaget til det norske landshold, der skal spille Golden League mod bl.a. Danmark i starten af Marts.

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, glæder sig over tilgangen af Ragnhild:

”Ragnhild Valle Dahl har længe været på min ønskeliste og jeg er sikker på at hun kommer til at passe rigtig godt ind i truppen. Hun kan uden problemer falde ind i det hurtige spil vi ønsker at videreudvikle på, samtidig med at hun vil bringe noget power i form af sin skudkraft. Ligeså vigtig, så kommer Ragnhild med værdifuld erfaring fra de seneste to sæsoner, hvor hun har vundet Champions League med Vipers. Så for mig er det en enorm spændende spiller vi henter til klubben. Hun besidder allerede nu et højt niveau, men jeg er sikker på, at der er meget mere i hende og jeg glæder mig til at vi kan være med til at skubbe yderligere til hendes enorme potentiale.”

Ragnhild Valle Dahl, glæder sig over skiftet til Odense Håndbold, som hun mener er en ambitiøs klub:

”Jeg har valgt at skrive under med Odense fordi jeg oplever den som en professionel klub, med et entusiastisk publikum. Klubbens mål passer godt med mine egne. Det har de vist gennem gode resultater både i den danske liga og i CL, hvor målet er at komme helt til tops i Europa. Klubben har mange dygtige spillere, og de har et ønske om at spille hurtig håndbold som jeg trives godt med. Jeg ser meget frem til at møde pigerne og alle i- og omkring klubben til sommer, samt komme i gang med min første sæson i dansk håndbold. Jeg tror- og håber at det bliver rigtigt sjovt!”

Ragnhild Valle Dahl er 25 år og spiller venstre back. Hun kommer til fra Vipers Kristiansand, som hun har tørnet ud for siden 2019. I denne sæson har hun lavet 49 mål og 27 assist i EHF Champions League. Hun var en del af det norske landshold der vandt EM-guld i november, og er netop blevet udtaget til Golden League i Marts, hvor hun bla. møder Danmark.
Odense Håndbold glæder sig til at byde Ragnhild velkommen til sommer, og ønsker hende held og lykke i sin sidste tid i Vipers Kristiansand.

Yderligere information kan indhentes hos:

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, tlf. 2927 4494

Del: