11. januar 2024

Det fynske “morgentog” er landet i Odense Håndbold…

Den fynske projektvirksomhed Morningtrain, som specialiserer sig inden for digitalisering, er ny partner i Odense Håndbold. 

Foruden digitalisering, som blot er én af mange grene Morningtrain arbejder inden for, så kan du hos Morningtrain også få hjælp til blandt andet: hjemmesider, digitalt design, online marketing, digital strategi etc. Grundlæggende en virksomhed, med mange jern i ilden, hvor de gør sig mest på B2B-markedet, men har masser af gode cases fra det offentlige og skoler, som også er en vigtig del af deres forretningsområde.

Morningtrain vil gerne brede sig i lokalmiljøet, og for kundechef, Sune Roed og kommerciel chef, Peter Brix, er det vigtigt at skabe relationer og synlighed i nærmiljøet. Kundechef, Sune Roed udtaler:

“Jeg elsker relationer- og det at møde mennesker. Jeg har fået øjnene op for at håndbold er super fedt, og jeg har en datter som spiller håndbold. Det er en sport med fart på, masser af mål og høj musik. Jeg har set næsten alle jeres kamp det seneste halve år, så det er helt sikkert noget jeg gerne vil bruge tid på. Det kombineret med noget fagligt spændende, og et netværk jeg kun har hørt positivt om, så var vi egentligt ikke i tvivl om at dét ville vi gerne. Vi håber at øge kendskabet- og samtidigt få nogle gode relationer, så vi kan vise hvad vi kan.” 

Du kan allerede møde Morningtrain til vores kamp på lørdag d. 13. januar, hvor vi tager imod Györ, i Sydbank Arena.

//Odense Håndbold

 

Del: