18. juni 2024

De sidste brikker er på plads frem mod næste sæson…

Det glæder os at kunne informere om, at holdet bag holdet, er komplet frem mod den nye sæson, idet vi har forlænget aftalerne med keepertræner Ole Erevik, samt holdleder Rie Schneider. 

Ole Erevik kom til Odense Håndbold i sidste sæson, som keepertræner. Den rolle påtager han sig også i næste sæson, hvilket glæder sportsdirektør, i Odense Håndbold, Trine Nielsen:

“Ole kom til klubben før denne sæson og er gået til opgaven omkring vores målvogtere med stor iver og engagement. Hans samarbejde med alle tre keepere har været en fornøjelse at følge og jeg er sikker på at han i fremtiden vil være med til at løfte vores keepere til et endnu højere niveau. Udover at være en stor kapacitet på træningsbanen, så er Ole også altid garant for en joke og godt humør til både træning, kamp og på rejser.”

For Ole Erevik, er det unikt at kunne lære fra sig, og arbejde med nogle af de bedste indenfor deres felt, og det var bla. derfor han forlængede.

“Jeg forlænger fordi jeg har oplevet min første sæson som meget inspirerende, lærerigt og motiverende. Det at komme tilbage til konkurrencemiljøet i topidrætten var noget jeg har savnet, og det har været givende og udfordrende at forsøge at hjælpe andre til at præstere. 

Det er fantastisk at blive givet det ansvar. Det er unikt at få lov til at lære fra sig til nogen af de bedste indenfor deres felt, og så hjælper det naturligvis meget at have tre keepere i Althea, Yara og Freja/Andrea fra kommende sæson som alle har ambitioner og VIL være bedst. Jeg håber at fortsætte med at skubbe de tre målvogtere på vejen mod deres mål i den kommende sæson. Forhåbentlig kan vi blive endnu bedre, sådan at det er noget andet end bronze pigerne kan hænge om halsen når vi kommer til juni 2025. Det fortjener spillerne og klubben.”

Truppens største omdrejningspunkt bag kulissen, er holdleder, Rie Schneider. Ligesom Ole Erevik har hun forlænget kontrakten, hvilket hun ser frem til på sjette år.

“Jeg forlænger med Odense, da jeg er rigtig glad for at være i klubben. Odense er en klub, hvor alle jeg møder, brænder lige så meget for håndbolden- og klubben som jeg selv gør. Alle bidrager til at vi har en klub som, fungerer på alle parametre, lige fra vores fantastiske frivillige, til fans, til aktionærer, sponsorer og administration. Ingen kan undværes. Og selvfølgelig har jeg forlænget, da både spillertrup og stab, er nogle fantastiske søde, sjove og gode mennesker at være sammen med.

Jeg bliver ofte spurt  som holdleder, ” fylder man så ikke bare drikkedunke?” – Måske, men det at være holdleder giver så meget andet end harpiksfingrer. Det giver også smil på læben, sjove oplevelser, mange rejsedage, skøre ideer, panderynker og gode samtaler. Jeg er så privilegeret at være holdleder for en gruppe spillere og stab, hvor jeg føler mig værdsat, og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg har været i Odense håndbold siden Sommeren 2019, så det er min 6. sæson jeg går ind i. Jeg er virkelig glad for at have været i klubben så længe, da jeg har mødt mange fantastiske mennesker, som alle har gjort indtryk. Heldigvis møder jeg stadig mange af dém, engang imellem, enten som modstander, eller som ”gæst” i hallen.

Jeg ser frem til en sæson, hvor vi, forhåbentligt igen er dygtige nok til at komme i slutspillet og spille om medaljer, og igen får lov at møde de bedste hold i Europa. Jeg glæder mig til at møde vores nye spillere, som jeg er sikker på vil bidrage med lige så meget vilje, energi og dedikation, som resten af truppen, så vi kan nå langt både herhjemme og i Europa.”

Trine Nielsen glæder sig over at have Rie med i den kommende sæson, og påpeger vigtigheden af et stærkt team rundt om holdet.

“En holdleder er nærmest uundværlig på et hold, og det gælder i den grad også for Rie. Ikke kun fordi hun altid har 100% styr på sine ting og udfører en masse arbejde i kulissen, men specielt også fordi der altid er godt humør og smil omkring Rie. Pigerne ved at de altid kan komme til hende, hvis der er noget de har brug for. Jeg er enormt glad for at Rie har lavet en ny aftale, for hun er en meget vigtig person for Odense Håndbold.

Med Ole og Rie på plads til den kommende sæson, så fortsætter vi arbejdet i vores fælles team omkring holdet og jeg glæder mig til at se den fælles udvikling i gruppen, som allerede efter kun en sæson er godt sammentømret og med en stor forståelse og respekt for hinandens arbejde.”

Dermed er holdet på plads til næste sæson, og selvom der er længe til, så kan vi næsten ikke vente. Kan i?

//Odense Håndbold

Del: