01. december 2021

Anfører Kamilla Larsen stopper i Odense Håndbold

Odense Håndbolds anfører og mangeårige profil, Kamilla Larsen, stopper i Odense Håndbold, når kontrakten udløber efter denne sæson.

Cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely, udtaler: ”Kamilla Larsen har igennem de sidste 13 år været en kæmpe profil i Odense Håndbold. Hun har været med på hele rejsen og oplevet både op- og nedture. Kamilla har været en fantastisk vigtig spiller for Odense og har en kæmpe aktie i den succes, Odense Håndbold har opnået.”

Ulrik Kirkely afslutter: ”Jeg og klubben har rigtig meget at takke Kamilla for, og jeg håber, at vi i Kamillas sidste sæson i Odense kan spille med helt fremme om de sjove pladser i de turneringer, som vi deltager i. Det har hun fortjent.”

Direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, udtaler: ”At skulle sige farvel til en så vellidt og professionel spiller som Kamilla Larsen er naturligvis rigtig svært. Kamilla er med sine mere end 400 kampe i den orange trøje en klublegende, og hun har igennem hele hendes tid i Odense været, og er stadig, en fantastisk ambassadør og holdkammerat.”

Lars Peter Hermansen afslutter: ”Jeg og resten af Odense Håndbold vil gerne takke Kamilla for hendes historiske tid i den orange trøje, og jeg håber, at vi sammen kan skrive endnu en side til historiebøgerne, når denne sæson er slut.”

Kamilla Larsen udtaler: ”13 års eventyr i Odense Håndbold slutter til sommer. Jeg ville gerne have fortsat i Odense Håndbold, men det ønskede klubben desværre ikke. Der skal lyde en stor tak til Hans Schweers, Ole Pape Jepsen og ikke mindst Birgitte og Jørn Bonnesen – uden jer havde dette ikke været et eventyr.”

Kamilla Larsen er 38 år og har spillet i Odense Håndbold siden 2009. Inden da var hun en del af Slagelse DT, som hun bl.a. har vundet Champions League sammen med.

Del: