03. juni 2024

Althea Reinhardt med en “tak” til fansene… 

Til torsdagens afslutningsfest blev Althea Reinhardt officielt kåret til årets spiller 2023/2024. 

Det var en rørt Althea Reinhardt som betrådte scenen og modtog sin hyldest, men med 338 redninger, en redningsprocent på 38%, samt en række assist, så er det ikke så underligt at det blev netop Althea. Nu sender hun en dybtfølt “tak” til alle der har stemt på hende, samt holdet, der har sået foran hende hele sæsonen.

Althea Reinhardt,

“Tusind tak til alle jer der stemte på mig som årets spiller i Odense håndbold, det betyder meget.

Jeg er en del af et fantastisk hold med sindssygt dygtige spillere, så det er en stor ære at blive valgt som årets spiller. Jeg vil  også meget gerne takke pigerne på holdet og specielt mit forsvar, som hjælper mig og arbejder hårdt for at give mig de bedste arbejdsbetingelser til træning og i kampene. Der skal også lyde et tak til Ole Erevik, Freja Hammer og Yara Ten Holte, som er med til at skabe en fed dynamik, hvor vi hjælper- og udfordrer hinanden hver dag.

Derudover vil jeg gerne takke alle fans og frivillige, som har en kæmpe betydning for os. Vi ses til næste sæson – rigtig god sommer.”

Du kan følge Althea Reinhardt i næste sæson, hvor vores nr. 16 træder ind til sin niende sæson som Odense Håndbold-spiller. Hvis du vil være helt sikker på, at kunne følge Althea og resten af holdet i næste sæson, så er sæsonkortsalget startet, og det kan fingrene i ved at klikke her!

//Odense Håndbold

Del: