17. maj 2023

Optakt slutspil: Odense Håndbold-Nykøbing/Falster Håndbold…

Sidste kamp i slutspillet, blot tre dage før vi spiller semifinale i Gudme mod Ikast Håndbold.

En kamp som meget vel kan byde på et væld af konstellationer fra begge hold, samt en masse forskellige taktiske greb, som kan komme i spil, i en semifinale.

Seneste opgør 24-04-2023 Nykøbing/Falster Håndbold 31-39 Odense Håndbold: Det er en lille måneds tid siden, at vi bragede sammen med Nykøbing/Falster Håndbold. I den forbindelse spillede vi os semifinalen, efter en kamp, hvor de individuelle toppræstationer stod i kø, blandt andet med et forsvar som lukkede fuldstændigt af. Rikke Iversen og Maren Aardahl var stærkt medvirkende til sejren, da de både lukkede af defensivt og holdt NFH helt væk, specielt i 1.halvleg, men også offensivt, da Maren Aardahl blev delt topscorer med 7 mål. Foruden Maren og Rikke, så var det også kampen hvor Helen Elver for alvor trådte tilbage på den afgørende scene. I et langt stykke tid, havde man set tegningerne, men denne aften i Nykøbing kronede Elver det med 7 mål og 2 assist. Der er knapt så meget på spil i aftenens kamp, og derfor vil fokuspunktet nok være at undgå skader, samt at afprøve de konstellationer der kunne komme i spil semifinalen. Derudover handler det om at undgå skader, så det kunne sagtens blive en kamp med masser af mål og flot håndbold, som konsekvens af påpasselighed frem mod semifinalen.

Hold øje med: Elma Halilcevic. Den danske venstre fløj, der skifter til Odense Håndbold efter sæsonen er i blændende form. 11 mål i de afgørende European League kampe, samt 34 mål i 5 slutspils kamp, gør Elma til en af de absolut mest formstærke spillere på banen. Hun er lynhurtig og meget dygtig til at læse spillet. Forhåbentligt får hun ikke held med det i aftenens kamp, men hun er værd at tage et kig på.

Trine Pedersen mener sagtens man kan bruge disse kampe til noget og forventer bestemt to koncentrerede hold.

”En kamp som denne kan vi bruge mange ting til. Vi har nogle ting på tegnebrættet mod semifinalen mod Ikast. Vi kan ikke vise alt i morgen, men vi kan hele tiden bygge på og lægge lag på. Det betyder rigtig meget som hold at være i harmoni og balance og en sejr i morgen er altid et godt udgangspunkt frem mod en ny kamp. Nykøbing Falster har også interesse i at stå bedst mulig frem mod deres semifinaler, så jeg forventer 2 koncentrerede hold, der begge vil vinde og finde momentum i deres spil.”

Uret tikker mod enden for Trine Pedersen, så de sidste kampe skal bare nydes.  

”Det var dejligt med spilleminutter i benene og det er altid dejligt at score nogle mål. Jeg fik tanket lidt selvtillid og jeg er klar til at bidrage og hjælpe holdet når, der er brug for det og det synes jeg også jeg fik vist mod Aarhus. Så de sidste kampe skal bare nydes!”

Vi glæder os til at se jer alle til endnu en fornøjelig aften i Sydbank Arena. Husk! Du kan stadig nå at købe billetter til kampen -> Billetter!

//Odense Håndbold