13. december 2022

Optakt: Sidste ligakamp inden jul

Onsdag spiller Odense Håndbold sin sidste ligakamp inden jul. Turen går til hovedstaden, hvor Ajax København venter.

Odense Håndbold er ikke gået på juleferie. I denne uge venter to udekampe, og den første tages der hul på allerede i morgen onsdag, når de orange tager til hovedstaden for at møde Ajax København i Kvindeligaen.

Sidst de to hold mødte hinanden var tilbage i august, hvor Odense Håndbold slog Ajax København i 1/8-finalen i Santander Cup. De orange sejrede i overbevisende stil med cifrene 30-16.

Ajax København kan dog overraske. Lige nu ligger holdet på en niendeplads i ligaen med syv point efter ti kampe. Ajax København startede ligasæsonen på fornemmeste vis med en sejr over Team Esbjerg. Det er også blevet til sejre over Skanderborg Håndbold og HH Elite, og københavnerne har desuden spillet uafgjort mod Silkeborg-Voel KFUM og tabt knebent til Ikast Håndbold med cifrene 21-23.

Odense Håndbold går ikke sovende til opgaven, og alle kampe og point tæller i tabelregnskabet. De orange bliver heldigvis også bakket godt op af Orange Power, som er klar til at kæmpe med på lægterne

Kampen spilles kl. 19.30. Den vises ikke i tv eller på livestream, men du kan følge med via livescore på Tophaandbold.dk.