27. maj 2023

Optakt semifinale 3: Odense Håndbold-Ikast Håndbold…

Skal det være DM-finale eller Bronzekamp? Det er nu det bliver afgjort, når vi brager sammen med Ikast Håndbold for tredje gang i streg.

Hvis der er noget vi glæder os til, så er det at være tilbage i Sydbank Arena. Krydrer du så det, med en tredje semifinale mod Ikast Håndbold, så må det være opskriften på den perfekte lørdag.

Seneste opgør 23-05-2023 Ikast Håndbold 24-26 Odense Håndbold: Det var med ryggen mod muren, da vi gæstede IBF Arena og Ikast Håndbold. Efter nederlag i den første semifinale i Gudme, så var talen klar, vi skulle vinde, hvis vi ville forsvare vores DM-titel. Spillet på banen afspejlede måske kampens betydning. Det var i hvert fald en nervøs start for begge hold, som havde svært ved at score på de to svenske keepere; Jessica Ryde og Martina Thörn, der virkeligt stod blændende i kampens begyndelse. Det var en hårdtspillet kamp med en masse dueller, hvor der blev givet og taget i begge ender. Der var mange situationer som lå lige på kanten, hvor dommerne måtte tage video til hjælp, og til tider kunne det godt tangerer til det dramatiske. Vi var nede mange gange i løbet af 2.havleg, og blev virkeligt presset til det yderste, med blandt andet 2 x 2 minutters udvisninger, samt en resultattavle der viste 20-17. Alligevel formåede vi at slide os tilbage, og bringe den fornødne kvalitet ind i kampen, så vi kunne hive en sejr på 24-26. Det var et kampbillede, som sagtens kunne gentage sig i eftermiddag, så det vil kræve samme hårdhed- og parathed i duellerne, hvis vi skal sikre os en plads i DM-finale.

Hold øje med: Martina Thörn. Hun var vigtig sidst, og hun kan blive rigtig vigtig igen i dag. Den svenske keeper har stået blændende i Altheas fravær, og med Jessica Ryde i Ikast-målet, så er der brug for en god keeperpræstation. Specielt hendes redninger på nærskud- evne til at læse skytter bliver vigtig. Hun kan selvfølgelig ikke gøre det alene, så det kræver også et godt samarbejde med midteraksen, i form af; Rikke Iversen og Maren Aardahl.

Vi glæder os ekstremt meget til at være tilbage i Sydbank Arena. Det er disse kampe man ser håndbold for, og vi kan med garanti love at det bliver vildt i eftermiddag. Så skulle du ikke have nået at sikre dig billet, så kan du gøre det her! Køb dine billetter her

//Odense Håndbold