04. januar 2023

Optakt: Odense Håndbold – Team Esbjerg…

Der venter et udsolgt Sydbank Arena i topkampen onsdag aften…

Vi skyder 2023 i gang med et brag af en håndboldkamp, når vi tager imod storholdet fra vest – Team Esbjerg. En kamp der kan være definerende fra grundspillet, hvis vi tager en sejr. Men det er et stærkt Esbjerg mandskab vi møder, hvor profiler som: Henny Reistad, Nora Mørk og Kathrine Heindahl pryder holdkortet.

Team Esbjerg ligger øjeblikkeligt nr. 4. En placering der bestemt ikke behager esbjergenserne, der lige som os, vil være de bedste. To svære udekampe lidt før jul satte dem imidlertid tilbage, men ændre ikke på det faktum, at vi møder et klassemandskab. Særligt én har gjort sig bemærket denne sæson. Stregspiller Vilde Mortensen Ingstad har i denne sæson leveret adskillelige flotte præstationer, hvor hun med 32 mål fra stregen og en udnyttelsesprocent på 71% har vist sig som en af ligaens bedste stregspillere. Det har kastet et flot skifte af sig til det rumænske storhold CSM Bucaresti, hvor hun skifter til fra sommeren 2023. Foruden en stærk offensiv, så må vi ikke glemme målmandsduellen, hvor to af ligaens bedste keepere i Althea Reinhardt og Amalie Milling står overfor i hinanden. En duel, som uden tvivl bliver kampafgørende.

Ulrik Kirkely sagde sådan her om kampen: “Vi ser som hold frem mod endnu en svær opgave at løse, efter vores pokalkamp, når vi byder Team Esbjerg velkommen til Odense. Der er rigtig meget godt vi kan tage med fra vores sidste kamp for få dage siden i Ikast. Men også detaljer der skal rettes til, som vi ved kan blive kampafgørende mod de stærkeste modstandere. Som oftest bliver kampene mod Esbjerg tætte og fysisk hårde, hvor også de små marginaler kan blive afgørende helt til sidst. Vi kommer sultne til opgøret med   fuld klarhed over at vi skal top præstere for at vinde de store kampe og sætte 2 point på kontoen.”

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 i Sydbank Arena og hvis du ikke har nået at sikre dig billet til den udsolgte kamp. Så kan kampen følges på TV2 Sport.

//Odense Håndbold