30. maj 2023

Optakt DM-finale: Odense Håndbold-Team Esbjerg…

Tre dage efter den fantastiske semifinale mod Ikast Håndbold, venter endnu et kæmpe brag i Sydbank Arena, når Team Esbjerg lægger vejen forbi.

Det bliver ikke større end en DM-finale på hjemmebane. Tillæg dertil, en sæson med en masse udfordringer, og en trup som har været presset til ekstremerne, så smager sådan en DM-finale endnu bedre. En imponerende bedrift af hele holdet, som vi nu skal forsøge at slå kapital af.

Seneste opgør 02-04-2023 Odense Håndbold 22-33 Team Esbjerg: Når man kigger på resultatet, så tænker man ikke det er en kamp vi kan bruge til noget som helst. Hvis man derudover husker, at det var finalen til Santander Cuppen, så bliver det formentligt endnu værre. Men, der er noget i den kamp, som er essentielt, når vi kigger på DM-finalerne. De første 20-25 minutter af ovenstående kamp er, måske, noget af det bedste vi har spillet i denne sæson. Sjældent har vi set et så stærkt udtryk, hvor duellerne blev vundet, hvor kommunikationen var høj og angrebsspillet var millimeter præcist. Så stærkt, at vi havde Team Esbjerg helt ude i torvene. Derudover var i uhyre effektive foran mål, og der blev ikke brændt mange chancer eller smidt mange bolde væk. Desværre, så viser resultatet, og resten af kampen også, at klasse fornægter sig ikke. Team Esbjerg er et klassemandskab, så hvis vi ikke rammer noget nær det niveau vi viste i de første 20-25 minutter, så får det svært. De har klasse spillere på alle positioner i deres start 7’er, og det er dem man skal stække, hvis man vil have Esbjerg på gyngende grund. De spiller meget smalt, så hvis man kan få held med stække Reistad, og holde Nora Mørk så langt fra stregen så muligt, jamen så har vi alle muligheder. Derudover, så har vi før vist, at Sydbank Arena kan bære os frem, så der er al mulig grund til optimisme i første DM-finale.

Hold øje med: Dione Housheer. Hun er 23 år, og absolut verdensklasse, når hun rammer niveau. Sidst vi spillede i Sydbank Arena, tilbage i januar, da var Dione flyvende. 8 mål og 4 assist, samt tre straffekast, hvor hun havde sidste aktion på. Foruden sit blændende håndboldspil, så fighter Dione altid det bedste hun har lært. Hun kan være en enmandshær, og det er i de store kampe man har brug for sine bedste spillere. Så hold øje med Dione Housheer, der nemt kan få en hovedrolle i aftenens finale.

Ord kan ikke beskrive hvor meget vi glæder os til at se jer alle i Sydbank Arena. Vi ved at i kan være md til at bære pigerne til sejr, så vi opfordre ALLE til at komme i god tid, smide hæmningerne, komme i orange og give den fuld gas på tribunerne. Vel mødt i Sydbank Arena!

//Odense Håndbold